Sök
Stäng denna sökruta.

FISKEN DORIS & PERIODISERING MED MENSCYKELN

Ibland är det bra att vara fisken Doris när det kommer till siffror. Som när vi gör simtest med Coach Anna och jag bara jaha, tack, tack. Kommer hem och jämför med tidigare test och inser att jag är sämst ever. Har inte simmat så här långsamt sedan jag började simma. Blev lite sur. Lite ledsen. Och sedan fylldes jag av “nu-jävlar-känslor” Och simmar så mycket jag kan få till just nu. BAM så känner jag simformen komma krypande tillbaka. Tack kroppen!

Fortfarande långt från någon form att tala om men är så sjukt glad att kroppen svarar. Har känts segt under januari. Funderat på om det är åldern, slöhet eller min menscykel. Glad åt att det kommer mer och mer forskning om hur man som kvinna kan periodisera sin träning med sin menscykel. Sjukt intressant. Läs mer här! 

Jag har kört några tävlingar med mens och brukar inte känna mig svagare då – snarare starkare!

Onsdag lunch med Anna är en favoritdag. Vi kör teknik och sedan någon serie.

Här är delar av onsdagsgänget. Längtar redan till nästa onsdag!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *