Sök
Stäng denna sökruta.

Den stora norrlandstrenden

Norrland. Hiss eller diss? Sara Rönne skickade fyra frågor till mig:

1. Begreppet Norrland – hiss eller diss? Och varför?
2. Om du skulle ge tre tips till norr. Ett för vintern, ett för vårvintern och ett för sommaren. Vad skulle du tipsa om då?
3. Om jag säger sommar – vad minns du mest då?
4. Vad längtar du mest efter just nu?

Det var kul att fundera över mina Lapplandsfavoriter, jag har många så välja var inte lätt! Klicka in till Sara och kolla in mina svar. Och så berättar du … vad är dina svar på fråga: 1-2-3-4?

Foto: Hans Berggren när vi var till Trollsjön förra sommaren. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *