Sök
Stäng denna sökruta.

MIN TRÄNING NÄRMASTE VECKORNA

Efter månader av “träna-vad-jag-känner-för” och en veckas förkylning så ska det bli vansinnigt roligt att kötta pass igen. Att veta var jag är på väg. Att ha pass att pricka av varje vecka. CoachCarl har lagt upp det så jag har en påse med pass, varje dag väljer jag vilket jag är sugen på – bara jag får in alla under veckan. Det här är planen för att komma igång i januari. 

CYKEL:
* Uppvärmning 20 min + 4*5 min tröskelintensitet. 4 min vila mellan. Hitta Borg 17-19 sista halvan av intervallen. Nedvarvning 20 min.
* 3 h WATTBIKE med Terrible Tuesday.
* 30 min zon2 (130-140w) med 10*10 sek gångdrag. Kontroll i igångdrrag (ingen bentrötthet) Körs innan mitt yogapass.

LÖPNING:
* 40 min Stavlöp backe med 20*20sek integrerat. Kontroll och hitta lokal trötthet i alla intervaller. Integrera 20s, ingen vila behövs. Ska vara brant backe!!
* 10 km zon2 12–14 borg

SIMNING:
* Kommer simma med Anna på onsdagar
+ hennes läxa i hemmapoolen.

STYRKA & RÖRLIGHET:
Styrka och yoga minst en dag i veckan.

Ser fram emot att skriva in passen i kalendern varje söndag och sedan bara göra.

Foto: Hans Berggren

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *