Sök
Stäng denna sökruta.

COACH 2019

Har funderat fram. Och tillbaka. Coach 2019. Vem? Varför? Hur? När? Jag har saknat att ha en plan att följa. Jag vill ha en coach som gör tester, schema och uppföljningar under året. Jag vill att hen ska vara utbildad och inte en “jeje-jag-är-skitsnabb-själv-nu-kör-vi-till-du-går-sönder-coach” För två år sedan körde jag med Carl Norell på Konditionsidrott, har aldrig varit i så bra konditionsform som då. Sedan dess har jag gått en personlig tränar kurs med inriktning mot konditionsidrott – där han var lärare och rektor. Min respekt för honom bara växte.

En kurs jag förövrigt inte ångrar en sekund. Att få grotta ner sig i konditionsidrott med dom bästa lärarna i Sverige. Magiskt bra. (Här kan du se några av mina inlägg från utbildningen!)

Läs gärna mer om kursen här! Och är du sugen så hör av dig till Carl så får du mer info. Hälsa från mig 🙂

En självklar fråga är “Sofie, varför skriver du inte program själv?” Ett lika självklart svar för mig är att jag inte följer det lika bra. Tyck vad du vill om det men jag tränar mer fokuserat när jag vet att någon annan ser mina siffror och dessutom ser till att jag gör tester med jämna mellanrum. Med skräckblandad förtjusning ser jag fram emot sådana här tester …

En annan självklar fråga är “Sofie, vad ska du göra för tävlingar 2019?” Min plan är att köra Ironman Haugesund, Laponia och Ironman Kalmar. Och om det funkar i tid även tempo-SM (inte för att jag tror jag har någon chans att vinna men för att jag är sugen på att se hur man gör) Gärna ett gäng swimrun med syster Lisa också. Och jag vill inte bara simma, cykla och springa igenom loppen. Jag vill vara så snabb jag bara kan!

Imorgon ska jag berätta vilka pass coach Carl satt upp på mitt schema under januari. Förstår om du kommer ha svårt att sova för att det är så spännande 😉

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *