Sök
Stäng denna sökruta.

KRÖNIKA I RUNNERS WORLD

Löp och köp för nu kan du läsa en grym krönika i Runners World. Eller en krönika i alla fall 🙂 

Jag fick äran att skriva i senaste numret av Runners World. Valde att skriva om hur jag springer marathon. Älskar bylinen jag fick. Sofie Lantto – har sprungit 17 marathon men bara en utan att simma 3860 meter och cykla 18 mil först. 

Krönikan handlar bland annat om att jag alltid försöker hitta någon som springer just lite snabbare än mig, och så intervjuar jag dom in i mål. Som under Laponia triathlon 2017, då hittade jag Cecilia och sprang resten av maratonet med henne.

Jag och Roger (73 år) efter Ironman Österrike.

Min nyfunna loppvän Lotta och jag springer i mål efter att ha pratat oss igenom Ironman Kalmar.

Jag och min nyfunna loppvän Niklas springer samt i isbadet efter Ironman Kalmar.

Jag och Jocke under Ironman Kalmar. 

Gamla och nyfunna vänner innan start av NYC marathon. Det enda maratonet jag sprungit utan att simmat och cyklat en smula innan.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”KRÖNIKA I RUNNERS WORLD

  1. Jag fnissade också åt den finurliga bylinen när jag läste tidningen!

    Men jo, just att dina texter och bilder inspirerar, utan en massa pekpinnar och alltför mycket “du kan om du vill, kan du inte så vill du inte tillräckligt”-präktighet som en del träningsgurus ibland utsöndrar. Tycker jag… Därför är dina texter så enkelt bra, du berättar om vad du gör, och vad din kropp orkar, med ditt pannben och dina förutsättningar. Då är det ju bara trevligt att läsa, och imponeras av din motivation! Glädje!

  2. Tusen tack, blir otroligt glad över dina ord. Skrattade länge åt “du kan om du vill, kan du inte så vill du inte tillräckligt” – förstår vad du menar och är vansinnigt glad över att du inte upplever mig så.
    Önskar dig en riktigt bra start på 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *