10 Comments

 1. Karin Tri - triathlon
  2 July, 2014 @ 19:15

  SUPEEEEER Sofie! HOP HOP HOP! Visst var det en grymt rolig tävling! Och tack för hejaropen när vi möttes på löpningen 🙂 Vad Ironman är hääääärligt! (Har helt förträngt hur jobbiga backarna var!)

  Reply

 2. Monica
  2 July, 2014 @ 23:36

  Jag har sprungit två halvmaror aldrig ett marathon men jag blir ju sååå sugen när jag läser din beskrivning om ditt ironman!! Jag är 33år och tränar löpning, cykling och crossfit. Lixom hur jobbigt är det att köra en ironman?

  Reply

 3. Chatrine
  2 July, 2014 @ 23:42

  Det är helt livsfarligt att läsa din blogg. Du lyckas nämligen med det där omöjliga som aldrig kommer hända, du får mig sugen på att köra en ironman 🙂
  Det låter som om det är med på topFEMlistan över roliga saker att göra. Du är helt klart otroligt inspirerande, TACK!

  Reply

 4. Helena
  3 July, 2014 @ 10:14

  Vilken story – WOW! Jag blir återigen sugen på att göra en ironman trots att jag hatar att cykla och simma… Du är så vansinnigt stark Sofie!!!

  Reply

 5. Jonna
  3 July, 2014 @ 19:07

  Yes! YES! Inspiration gånger 2000.
  Jag är jätte glad för att vara en del av Lanttos och att dessa Lanttos lurade på mig att följa med på simträningen en sådan vacker höst dag. Ser framemot Danmark, men lite pirr i magen.

  Jag måste tillägga: Jag ÄLSKAR vara kvinna på en Ironman.
  kort tävlingsnummer, cykeln nära proffsen, mindre trängsel i tälten. Väl på cykeln hör jag hur hur folk på gatorna mitt i bondelandet hejar-halft-gett-upp-hej-hej på killen framför, men när jag kommer DE blir ju helt galna, HEJA HEJA Du är så grym!! Du tar honom!! hej heja!! ouououou!

  oj! tack tack, liksom ^_^

  Reply

 6. Alexandra
  3 July, 2014 @ 20:02

  Vilken story, SÅHÄR ska en riktig race report vara. Härlig läsning och prestation!

  Reply

 7. Helena
  3 July, 2014 @ 21:46

  Så fantastiskt roligt att läsa din racerapport!!! Den långa :-)!
  Jag ler och längtar. Tack för all ständig inspiration!
  /Helena

  Reply

 8. Förvånad
  4 July, 2014 @ 10:17

  Tack för en härlig racerapport. Vilken glädje!

  Reply

 9. Race Report: Ironman Austria 2014 | Karin Tri
  17 July, 2014 @ 11:04

  […] han springande om mig igen då. Joel flög förbi på lätta steg när jag var på första varvet. Sofie mötte jag på vägen tillbaka och hon frågade hur det gått. Inte vet jag, sa jag. Det var allt […]

  Reply

 10. Marre
  25 June, 2015 @ 06:06

  Men Sofie!!! Så sjukt imponerad jag blir av dig! Sitter och googlar på swinrun tävlingar i Österrike. Ska bila i Europa i sommar och tänkte att det kanske finns en tävling jag kan hoppa på, och så hittar jag din fantastiska berättelse om Ironman i Klagenfurt. Du är fasiken en förebild. Det är en dröm för mig att göra en Ironman! Vi kanske stöter ihop på någon swinrun tävling i sommar eller annan Triathlon tävling, där du gör långdistans och jag kortaste möjliga 🙂 Ha det så bra! /Marre från Fallskärmsklubben Dala

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.