12 Comments

 1. Helena
  17 August, 2014 @ 21:10

  Som alltid, roligt att läsa din racerapport! En underbart fin dag!
  Kul att se dig i tältet men tråkigt att inte se dig någe mer längs banan. Jag hade en pissjobbig mara och tänkte på dig och gick mellan första och sista soptunnan. Tyvärr redan vid flesta depån och sedan längre än till sista tunnan….
  Kanske ses vi nästa år 🙂
  /Helena

  Reply

 2. Lina
  18 August, 2014 @ 06:14

  Håller med Helena, alltid kul och läsa dina race-rapports! Kalmar är speciellt, bästa publiken som hejar fram! Magisk dag och jag hoppas att vi ses även nästa år!!! Inget Kalmar utan dig Sofie!!!! Kramar!!

  Reply

 3. Jörgen
  18 August, 2014 @ 06:40

  Underbart skrivet Sofie.
  Jäklar vad sugen jag var i lördags och jag är inte mindre sugen nu.
  6 dagar till Ironman Köpenhamn!!!

  Reply

 4. Annie
  18 August, 2014 @ 09:32

  Du är fantastisk! Du gör det så grymt på vilken tid det än blir :).
  Och för hundrade gången- det är bra på den här hemsidan jag blir sugen på att göra en IM 🙂

  Reply

 5. EM
  18 August, 2014 @ 12:16

  Härlig läsning! Var synd att jag inte såg dig och kunde hejja fram dig, men jag fanns där längst med banan och tänkte på dig 🙂

  Reply

 6. Richard (rundtramp.se)
  18 August, 2014 @ 15:07

  Underbar läsning!! Klart jag kan förstå att du grämer dig lite på tiden, men Ironman-målgång = SEGER!!
  Fick ståpäls, och lite gråt i halsen när jag läser. Japp, känslor upphöjt till 10, minst.
  Jag körde inte Kalmar i år. Ska köra IM Köpenhamn om några dagar nu. Sen kommer jag tillbaka till Kalmar 2015.

  Reply

 7. Clara Edvinsson
  19 August, 2014 @ 13:06

  GRATTIS!! SÅ megabra jobbat, det är stort att gå i mål i en Ironman och så går du i mål på den nionde. Mycket bra!

  Reply

 8. Post IM | Maarit Kaskela
  19 August, 2014 @ 14:03

  […] ni näsa en raceberättelse till tycker jag ni ska läsa Queen-of-F*cking-Everything Lanttos historia. Hon är makalös som alltid. Som grädde på moset kan nämnas att hon i går kväll lägger ut en […]

  Reply

 9. Jonna
  22 August, 2014 @ 05:00

  Vad kul att en vän från KTH lyckades smita in i bilderna. Kläd i hofvare och i bilden med “åh glädje hopp”. Kalmar var hans första IM och kom i mål under 11h. Galet starkt!

  Men snart du! Väntar på dig…tick tack..hihi

  Reply

 10. Rebecka
  22 August, 2014 @ 17:04

  Åh alltså vilket blogginlägg! SÅ magiskt! Jag var och hejade på min pappa för tredje gången och man blir såååå sugen på att köra! Siktar nog på att försöka mig på Kalmar Ironman om cirkus 2 år. Men än en gång, ett sjukt bra blogginlägg!

  Reply

 11. Christian
  23 June, 2015 @ 09:32

  Otroligt bra inlägg, du gjorde loppet humanare i mitt huvud. Är dock totalt vettskrämd inför vad som komma skall, mitt första Ironman och jag kan knappt simma och är allmänt stressad över att jag är för undertränad.
  Om jag ens kommer i mål så blir det på 15:59. Hur är simningen mer specifikt, mycket vågor, svårsimmat, någon som simmar grodsim(seriös fråga 😉 ) etc? Undrar även hur cyklingen är, då jag ställer upp som en helt vanlig motionär(dvs ingen tempcykel eller dylikt).

  Reply

  • Sofie
   23 June, 2015 @ 10:59

   Kul att höra. Vill man så är det en riktigt lång och bra träningsdag. Simningen i Kalmar är bland dom bästa jag varit med om, just för att det är olika startgrupper. Alla kunde simma i sin takt. Så ställ dig vid skylten för den simtid du tror att du kommer fixa. Förra året var det i princip spegelblankt, stora vågor har jag aldrig varit med om där, tidigare var det bara väldigt mycket vågor från dom andra simmarna. Cyklingen är platt förutom Ölandsbron. Du kommer ha en bra dag! Och efter du simmar och cyklat så bjuder dom på fika ungefär varannan kilometer och så fort du sprungit så är du ju i mål 🙂
   Stort lycka till!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.