Sök
Stäng denna sökruta.

MUSIKEN SOM GÖR DIG SNABBARE!

Planen var att göra en Spotifylista och sedan köra 400-meters intervaller och välja ut den som är snabbast men jag är nu uppe i 78 låtar och då har jag inte ens hittat alla som jag fått tips om …

Här hittar du listan! Dra på den nästa gång du ska springa eller cykla snabbt och se vilken som gör dig snabbast – regeln är att du bara får lyssna när du tränar. Låt dig förvånas – det är rätt ofta man blir överraskad av vilken låt som gav benen och huvudet den där extra kraften.

Ps. Ska utse vinnare av lurarna så snart jag bara kan. Till dess – träna hårt, härligt och smart!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”MUSIKEN SOM GÖR DIG SNABBARE!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *