Sök
Stäng denna sökruta.

DEN PERFEKTA #RÄVSELFIEN

Det här med att ha lånehund – förjäkla mysigt. Rajo har varit hos oss sedan i februari, hans ägare ska hämta honom nu när det närmar sig jakt men jag försöker förtränga det. Har alltid haft svårt för finnspetsar. Dom skäller och skäller och skäller och skäller … Men inte Rajo. Märker att jag håller på att förvandlas till en CDL (Crazy Dog Lady) när jag går ut i skogen men en kopp kaffe och plötsligt finner mig själv försöka ta den perfekta rävselfien (kallar honom räven eftersom jag vid mer än tio tillfällen varit med om att människor säger “titta en räv” när jag varit ute och gått med honom …)

Älskar att jag kommer ut i skogen varje dag. Älskar att han ligger under mitt skrivbord när jag jobbar. Älskar att springa med honom. Älskar inte att plocka bajs. Eller oroa mig för en till levande varelse. Men överlag gör Rajo the räv mitt liv ännu lite bättre. Vill aldrig mer leva utan hund. Det är så sjukt mysigt att höra honom tassa omkring här hemma. Ska jag ta i så gör det vårt hem komplett.

Själv då. Hundmänniska eller inte?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

PACKNING FÖR VANDRING

Här hittar du tipsen till en perfekt packad vandringsryggsäck. Från strategiskt placerade snacks i midjebältet till viktiga verktyg som kompass, karta, pannlampa och toalettpapper i det översta facket. Sovprylar, köksutrustning, dunjackor och regnkläder har sina egna dedikerade platser för enkel åtkomst under pauser.

Läs mer »

Prylen: kängan Mira

Vi träffades när jag letade efter sällskap till Patagonien. Det var kärlek vid första ögonkastet. Testade några andra men de var antingen

Läs mer »

4 reaktioner på ”DEN PERFEKTA #RÄVSELFIEN

  1. nämen skämtaruu vilken vacker varelse! jag har väl alltid placerat mig en rätt bra bit utanför den klassiska kategorin “hundmänniska”, men har mer och mer märkt hur detta börjar ändras. en vecka med Rajo the räv skulle kanske vara den slutgiltiga droppen 😉

  2. Uppvuxen med både hund och katt och jag älskar båda även om jag föredrar katt (obs. bondkatter som kan gå ut och in som de vill, ej innekatter).
    Nackdelarna med husiga djur är väl kanske främst att man blir mer låst och så tyckte jag det var otroligt jobbigt att veta att man måste skiljas från dem någon gång. Fördelarna är ju som du säger att man kommer ut en massa och att det är så väldans mysigt. Nu blir det tyvärr varken eller för oss pga allergi. Så jag försöker att inte sakna det så himla mycket utan istället vara glad och tacksam för att jag fick ha djur under mina första tjugo år 🙂

  3. Alltså, han är så himla fin! Själv är jag mer kattmänniska, har ju två monster och älskar deras självständighet. Lätta att ta med, men också vetskapen om att de klarar sig bra själva under långa jobbdagar eller någon övernattning iväg.

  4. Han är ju helt underbar! Inser att jag är sen på den här pucken, men vill ändå välkomna dig till CDL-världen!
    Att bli med hund är bland det bästa som hänt min familj – han håller oss friska och han får ut oss i skogen varje dag. Pure love.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *