Sök
Stäng denna sökruta.

ROSLAGSVÅREN

Sammanfattning av Roslagsvåren: Sol. Söndag. Cykling. 13 mil. Vänner. Medvind. Kaffe. Chokladbollar. Upp. Ner. Upp. Ner. Upp. Ner. Motvind. Korv. Tunga ben. Godis. Glädje. Pollen.

13 mil solig cykling med sköna vänner är aldrig fel. När det bjuds på fika efter vägen så har jag inget att klaga på. Eller ja, om jag anstränger mig för att hitta något så är det att det känns som jag lämnade kvar benmusklerna i England förra veckan. Benen tog slut efter drygt tio mil. Då älskar jag mina klungkompisar lite extra. Och när jag kom till sista depån och inte bara möts av godis utan även Amira &co med ett stora leenden så var det som att energi slussades direkt ner i benen och BOOM tog mig in i mål.

Extra bonus var att när vi rullade in i mål så vann Jörgen och jag varsitt ett presentkort på 500 kronor hos Sigr (utlottning på startnummer).

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *