THE LAKE DISTRICT

Fem dagars löpning i The Lake District i England med Team Nordic Trail. Vi fick en packlista där det i princip stod “ta med kläder för alla väder”

Och sedan kom tre påminnelser om att inte glömma regnkläderna …

Vi har haft alla väder. Sol, regn, snö, vind … men vackert har det varit hela tiden. 

Vi har gått upp där det varit för brant att springa och så har vi sprungit där det går att springa (och ja … det är en definitionsfråga var man kan springa …) 

Det är något konstigt med distanserna här. Sjöar och berg som ser låååångt bort ut är hela tiden närmare än jag tror. Tvärtemot min känsla och upplevelse i dom svenska fjällen. 

Känns som att springa runt i en engelsk låtsasvärld med gröna kullar, stenhus och ängar med betande får.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Yosemite

Yosemite nationalpark, Kalifornien. Kilometerhöga granitväggar, skvalande vattenfall, uråldriga jätteträd och en kakafoni av djurläten.

Läs mer »

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

6 reaktioner på ”THE LAKE DISTRICT

    1. I hear you och ska åtgärda! Börjar med din önskan nummer ett. Det är någon uppdatering som gjort att bilderna är mindre – tack för sparken i baken! Önskan nummer två tar lite tid, återkommer 🙂

    1. Det var kul med att mitt huvud helt tappade avståndsbedömningen – och det var inte bara jag. Bra när det blir åt det här hållet och jag hann över sju toppar en dag, istället för bara en …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *