Search
Close this search box.

THE LAKE DISTRICT

Fem dagars löpning i The Lake District i England med Team Nordic Trail. Vi fick en packlista där det i princip stod “ta med kläder för alla väder”

Och sedan kom tre påminnelser om att inte glömma regnkläderna …

Vi har haft alla väder. Sol, regn, snö, vind … men vackert har det varit hela tiden. 

Vi har gått upp där det varit för brant att springa och så har vi sprungit där det går att springa (och ja … det är en definitionsfråga var man kan springa …) 

Det är något konstigt med distanserna här. Sjöar och berg som ser låååångt bort ut är hela tiden närmare än jag tror. Tvärtemot min känsla och upplevelse i dom svenska fjällen. 

Känns som att springa runt i en engelsk låtsasvärld med gröna kullar, stenhus och ängar med betande får.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

6 reaktioner på ”THE LAKE DISTRICT

    1. I hear you och ska åtgärda! Börjar med din önskan nummer ett. Det är någon uppdatering som gjort att bilderna är mindre – tack för sparken i baken! Önskan nummer två tar lite tid, återkommer 🙂

    1. Det var kul med att mitt huvud helt tappade avståndsbedömningen – och det var inte bara jag. Bra när det blir åt det här hållet och jag hann över sju toppar en dag, istället för bara en …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *