Sök
Stäng denna sökruta.

PERSONLIG TRÄNARE

Sedan förra våren har jag varit personlig tränare på Gym och motion. Kolla bara hur sjukt proffsig jag sett ut 😉

Har precis bestämt mig för att sluta för att jag inte har tid att ta fasta kunder men jag vill bara ööööösssa kärlek över det här gänget. Så mycket kunskap i kombination med ödmjukhet. Säger bara tack, tack, tack för att ni trott på mig och tack för det här året – jag kommer inte släppa er. När ni minst anar det så dyker jag upp men till dess tack, tack, tack. Tack för att ni delat med er av kunskap och tack för alla skratt. Ni är ett grymt gäng!

Extra tack till Simon som inte bara varit en fantastisk kollega utan även vågade sig på att köra V02-max träning med mig. Dom timmarna vi körde var alltid 100% energi och jag är sjukt imponerad över dig! (Läs mer om hur ett pass med Simon kunde vara här!)

Och tack, tack, tack till alla sköna människor som gett mig förtroendet att träna just dig. Allt från laktattest på löpare, cykelträning till Vätternrundan och styrketräning för att du som konditionsidrottare ska hålla dig hel. Som Eva som klev in i höstas och ville ha ett program för att styrketräna under vintern – för att vara hel och stark inför triathlonsäsongen 2018.

Jag älskar att jobba som tränare. Att få vara med när människor växer vare sig det är att bli starkare, snabbare eller få dom att testa något som dom inte trodde gick är något av det bästa jag vet. Och jag är inte klar. Kommer aldrig bli klar. Att fortsätta lära mig saker om kroppen, huvudet och allt och inget är något jag kommer göra resten av livet. Och förmedla det jag tror att en människa kan må bättre av kommer jag också fortsätta med.

Tack Gym och motion – jag älskar er. Och som sagt var – när du minst anar det så hoppar jag in som vikarie på en cykel, yoga eller crosstraining-klass.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *