Sök
Stäng denna sökruta.

#2017BESTNINE

Lanttolife på Instagram 2017. En vanlig dag bryr jag mig inte hur många hjärtan en bild får eller inte får. Instagram är mitt verkliga liv – men också mitt drömliv. Jag lägger normalt inte upp bilder från en måndagsmiddag eller ett svettigt trainerpass en vardagstorsdag (det smyger ibland in i min story–den som försvinner efter 24 timmar…) Instagram är det jag gillar, det som gör mig glad och som jag lever mitt liv.

Rätt eller fel det bestämmer du. Jag älskar enkelheten med Instagram – ett konto som inte ger energi eller något annat du vill ha = avfölj! Livet är för kort för konton som ger dig negativa tankar.

Men det är lite kul i efterhand att se vilka bilder som andra tyckte om.

  1. Jag hoppar i min sovsäck. En sommarkväll på Orust. Bilden tog Elis, min 10-årng.
  2. Jag springer i Lappland. Bilden är inte från i år, jag använde den för att uttrycka min Lapplandslängtan i september. Några dagar senare åkte jag hem.
  3. Natt. Brygga. Nya Zeeland. Här började jag mitt 2017 – med min familj i en enslig stuga nära Mt Hutt. När jag gick tillbaka till mitt stativ satt en stor opossum och kollade på mig.
  4. Marie utanför vårt tält under Fjällräven Classic i Rocky mountains i juli. En vandring jag aldrig kommer glömma! Helt fantastiska dagar i helt fantastiska berg med helt fantastiska människor.
  5. Några minuter innan starten på Laponia triathlon. Läs mer om den natten här! 
  6. Syster springer på Island, en bild från 2015. Älskar den fortfarande!
  7. Syster på kanarieöarna. La Pared i november. En vecka av simning, cykling, löpning, yoga, skratt, långa frukostar och allmänt härligt häng!
  8. Driving home for Christmas. Vägen mellan Gällivare och Kiruna.
  9. En av mina muggar i midnattsol.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

En reaktion på ”#2017BESTNINE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *