Sök
Stäng denna sökruta.

Ledare för Hälsoliv Expressen

Hej från Fuerteventura, jag är här som ledare för Hälsoliv Expressen. Gör mitt bästa för att sprida sim, cykel och löpglädje till deltagarna. Kost, dans, yoga och styrka har jag värsta bästa kollegorna som håller.

Imorse började vi med morgonlöpning och yoga. Favoritstart på dagen!

Stannade till och gjorde hej-hej-höften-övningar med havet som utsikt.

14:00 rullade vi ut på vårt första cykelpass. Innan så sa hälften “jag följer med men jag kommer vara sist” Att vara sist kan dom glömma sa syster Lisa, där är jag!

Flera pratade om ångest och sjuk nervositet. När samma människor två timmar senare trampar in framför hotellet med stora leenden så blir jag så in i märgen glad! Det är bland det bästa jag vet, att få följa med när människor lämnar sin comfortzone, testar något nytt och konstaterar att det var kul.

Testar en ny cykel. Med skivbromsar. Det sägs vara framtiden. Jag är inte övertygad. Än.
(Men so far kan jag erkänna att det är gryyyymt när jag bromsar nerför i bergen.)

Bästa syster Lisa är min sidekick. Eller så är jag hennes. Beror på hur man ser det. Och när man ser oss.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *