Sök
Stäng denna sökruta.

#LEVFÖRFAN

Plötsligt ser jag ett #Levförfan event på Facebook och min första tanke var “har-någon-snott-min-hashtag”? Läser vidare och kommer till RandoJanne – en person jag haft instagramkontakt med sedan han köpte en mugg av mig för ett år sedan.

Nu sitter jag här med tårarna rinnande och känner bara jävla skitsjukdom! Alltså jävla-jävla-skitsjukdom! Long story short så upptäcktes en tumör i magsäcken på Janne för ganska precis ett år sedan. Han opererades och fick cellgifter och friskförklarades så mycket man nu kan friskförklaras så snabbt inpå. För några veckor sedan skriver han såhär:

“Cancern är tillbaka, tumören går inte att operera, den har förmodligen gjort metastaser i ryggraden, ibland blir inte livet som en tänkt sig. Så då tar vi det härifrån och framåt, den här bloggen tänkte ju jag skulle handla om min väg mot PBP 2019, är det realistiskt att jag kör PBP då? Jag vet inte, jag vet ingenting just nu …”

Levförfan-eventet då? -> “Eventet kom till för att hylla en av Jönköpings cykelambassadörer Janne P som är svårt sjuk och samtidigt påminna oss om att kan bidra i arbetet mot cancer genom en liten gåva. Just nu har insamlingen passerat 71000:- och vi kämpar vidare med insamlingen och samtidigt påminna oss om att njuta av livet.”

Bidra gärna, här är swish-nummet: 123 426 29 45 (Team rynkeby – God morgon Jönköping) Fyll i #levförfan.

Jag känner mig maktlös men säger – Janne – här kommer en stor #LevFörFan kram!
Och du som läser – just det – #levförfan!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Förundranflykter

År 2024 räcker det inte med att tillbringa tid utomhus. Människor längtar efter upplevelser som går utöver vardagen och kommer att söka efter något som vi kan kalla ”förundranflykter”.

Läs mer »

EN SITUATION NÄR ALLT VAR MÖJLIGT

Har du minnen där allt kändes möjligt. Kolsyra bubblar i blodådrorna, livet känns lätt, du är fullständigt närvarande och hög på livet. Jag har ett gäng sparade i min lyckolåda.

Läs mer »

Tack & hej 2023

Tack och hej då 2023. Ett jädra bra år. Men också ett jädra sorgligt år. Kan ärligt säga att jag inte kan minnas ett år jag gråtit så mycket. Sagt farväl till räven, svärfar och goda vänner som gått vidare på tok för tidigt. Och det gör ont. Men det gör också att jag känner livet i mig ännu tydligare.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *