Sök
Stäng denna sökruta.

ROSLAGSHÖSTEN 2017

170917_roslagshosten-38

Minns du att jag skrev att Roslagshösten är en bra ide för några veckor sedan?
Kan nu meddela att det var en bra ide!
Efteranmälde mig på söndagmorgon efter att ha lurkat mig in i en Norra Stockholm Endurance klunga. Även det en mycket bra ide! Cyklade 13,5 mil med fem vänner. Ofta hade vi en lång svans bakom oss. Tro det eller ej men vi fick till och med beröm av erfarna Fredrikshofare. Som Jörgen så fint sa – det är lika bra att sluta sporta nu, större än såhär blir det inte.

170917_roslagshosten-36

Planen var att cykla ca 30 km/h men stanna på alla utom den första depån. En bra runda helt enkelt. Här stannade vi första gången – men om jag inte minns fel så var det utanför Prinsen i Rimbo (alltså stämmer inte kartan nedan) Men det var goda bullar och gott kaffe. Och godis. Och russin. Och saltgurka. Och sportdryck. Och …

RH_karta

Vi körde långa banan (135 km): U-Väsby – Torsåker – Skånela – Markim – Orkesta – Lindholmen – Torsholma – Gottröra – Närtuna – Malmby – Rimbo – Finsta – Riala – Sättra – Långsjön – Össebygarn – Karby – Angarn – Vallentuna – Lindholmen – Markim – Skånela – Torsåker – U-Väsby.

170917_roslagshosten-57

Mycket prat om depå Brottby innan. Korvdepån.
Mycket lycka och glädje på depå Brottby. Och mycket korv!170917_roslagshosten-59

Dryga 300 startande. Mycket lycra. Gamla. Unga. Kvinnor. Män.
Många män med mer välrakade ben än mina. Många mer vältränade ben än mina.

170917_roslagshosten-61

Vår klunga vid sista stoppet. Godisstoppet. Vi tog en näve, tog en bild och cyklade sedan den sista milen in i mål.

Tack Roslagshösten! Tack alla funktionärer som visade vägen och ni som gav mig godis så jag höll mig glad. Tack NSE-klungan (f*n vilken bra klunga vi var. Det gör vi om!) Tack vädret. Tack mamma. Tack pappa. Tack mina barn. Tack Tysken för att en dejt med dig alltid är en bra dejt. Tack benen som trots trötthet tog mig i mål.

Cykla – alltid en bra ide!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *