LAPONIA TRIATHLON 2018

Laponia_Triathlon_170708_0033

Anmäld till min första tävling 2018. Laponia triathlon – Ironmandistans i midnattsol. Kunde inte låta bli. Det som fällde avgörandet för min del var att löpningen går upp på Dundret (det är berget som har sol på sig till höger i bild)

Laponia_Triathlon_170708_0105

Det är vägarbeten på vägen som vi kört 2016 och 2017 så det blir en helt ny bana.
Där vi ska springa upp på Dundret. Om du vet hur vackert det är på Dundret så kommer du också anmäla dig så jag berättar det … det är så vackert uppe på Dundret så du måste köra Laponia triathlon. Eller så kör du sprinten på torsdagen och tar bilen upp på Dundret. Eller så tar du bara bilen upp på Dundret. Eller så gör du ingenting – det är ju det sköna med livet – du bestämmer.

Laponia_Triathlon_170708_2655

Jag bestämmer att jag och Tysken ska cykla 18 mil i midnattsol. Cant wait!
Foto: Hans Berggren

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *