Sök
Stäng denna sökruta.

TRIATHLETER KAN INTE CYKLA

160901_trikanintecykla

Triathleter är egoister klädda i kompression. Dom tror dom kan cykla men så fort du sätter dom i en klunga med andra cyklister inser du att så är inte fallet. Triathleterna kan inte cykla med andra. Om dom ens vågar komma närmare än tio meter så lägger dom sig zick-zack bakom varandra. Och som inte det vore nog så är dom som skrämda hästar och skriker HÅÅÅÅÅL, MÖÖÖÖÖTE, LUUUUUCKA och en hög till saker. Dom släpper styret och pekar på små hål som ligger en meter från var vi cyklar.

Och nu har vi inte ens börjat prata om hur satans fult dom klär sig. Dom har linne och i bästa fall kompressionsstrumpor men ofta sådana där calfs. Och tro det eller ej ibland har dom en tempohjälm fast dom ska cykla med andra. Men det fulaste av allt är trots allt linne och armvärmare. Alltså linne och armvärmare! Linne och armvärmare samtidigt är förbjudet. Hör du det. Förbjudet.

Nä, ta på dig tajta cykelkläder, vita strumpor, riktiga cykelskor och sluta häng hela ditt bohag på cykeln. Du behöver inte ta med dig stora verktygssatsen, webergrillen och stooooora vattenflaskor både fram och bak och runt omkring hela din cykel. Satsa på att cykla istället för att äta under turen. Tänk minimalistiskt. Tänk attack och sedan fika inte mala i samma tempo och sedan bli kvar längst ner i backen och dessutom skrika lucka efter varje rondell.

Det var bara det. Slut meddelande. Puss å kram från triathletcyklisten.

Ps till dig som inte känner mig. Jag tycker ALLA får cykla klädda precis som dom vill, och du får cykla precis huuuuur du vill bara du tar hänsyn och ger kärlek till andra cyklister och människor av alla de slag.
Ps 2. Vill du läsa om mina tyska älskare så kan du göra det här och här! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

8 reaktioner på ”TRIATHLETER KAN INTE CYKLA

  1. Ok alla vet ju redan vad frågetecken betyder nu eller hur! Lol emojis som blir frågetecken helt enkelt! Vi får börja skriva HA HA HA! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *