Sök
Stäng denna sökruta.

SPRING TILL/FRÅN JOBBET

170419_utemugg20170419_0003 (1)

För något år sedan hade jag ett löppass där jag klev av Roslagsbanan och sprang sista biten hem. Känslan av att kliva av “boskapståget” och en minut senare befinna mig mitt i skogen – så härligt! Och ett bra sätt att få in ett löppass på vägen till/från jobbet. Nu har jag testat Iamrunbox några pass – och jag gillar!

170419_utemugg20170419_0036

Iamrunbox är en ryggsäck som är perfekt för en liten dator och ett ombyte kläder. När du får ryggsäcken kommer det med ett blad med instruktioner hur du viker dina kläder för att få med dom till jobbet skrynkelfria. Det finns flera fack för telefon mm. på axelremmarna/avbärarbältet.

170419_utemugg20170419_0037

Nu ska jag erkänna att jag inte är rätt person att testa den här fullt ut – jag har inga kläder som måste vara skrynkelfria 🙂 Men jag gillar enkelheten i Iamrunbox, den sitter på plats utan att kännas och jag går igång på tanken att packa datorn, vika mina kläder och springa till jobbet. På minussidan för min del är att jag har en tendens att alltid ha lite för mycket prylar med mig till och från jobbet – och det är svårt att få plats med allt i den här …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”SPRING TILL/FRÅN JOBBET

  1. Springa till å från jobbet regerar. Med ytterst lite tid över mellan familjen med två små småttingar å jobb som tar tid är det enda chansen att få ihop kilometrarna. Brukar få ihop 70-90 km bara på vardagarna i en vecka. Och sen har man ju helgen att kuta med löparbarnvsgn på det ???? Knökar dock ner mina kläder i kajakpåsar å sen ner i vanlig rygga. Funkar hur bra som helst. Och ja jag har lärt mig vikandets konst näst intill perfekt. Haha. Men jag måste erkänna stt jag inte tar min gulblå Camelbak till några möten eller så nej ???? Och nej; så mkt löpning är inte bra för cyklingen. Haha. Men det funkar ju ändå eftersom jag i år ändå fegat ur å inte kör ngn tri utan bara nåra trail-löpar-ultror. Så ingen märker ju att mina cykelben e borta (om jag nu ens hade några tidigare…)

  2. Å blev visst en massa frågetecken istället för skojiga (?) smileys… Och ja det där va ett riktigt frågetecken…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *