om mig

Sofie Lantto

Mitt livsmotto är #LevFörFan. Det är en påminnelse om att du kommer dö en dag – så njut av livet. Andas, lukta och känn! Våga! Och kom ihåg vad som är viktigt på riktigt. För mig är det att jag och min familj (man, två barn och två hundar) får vara friska och lyckliga. 

Jag kommer från Gällivare och kommer alltid vara en norrlänning i hjärtat. Älskar fjällen, skidåkning, ljuset en decemberdag, en knastrande eld i skogen och knarret under skorna när snön har kommit. Och kaffe!

Vad gör Lantto AB?

01

Formger tidningar, böcker, kläder, muggar, mässmaterial och grafiska profiler. 

02

Foto. Jag tar bilden du kommer att använda för redan innan jag sätter fingret på avtryckaren ser jag var och hur den kommer använda så jag lovar att du kommer ha plats för text när du behöver det och leverera även bilden du inte visste att du behövde. 

03

Personlig tränare med inriktning mot konditionsidrott. Behöver du en tränare till ditt företags kick-off eller till träningsresan så hör av dig. Jag håller inspirationsföreläsningar och träningspass med både puls och lugn. Är instruktör inom både löpning, cykling, simning och crossfit till flera former av yoga.