Search
Close this search box.

TRÄNA OCH RÄDDA LIV!

lmp20140218_dsc2722

Anna-Lena är inte bara världens bästa kollega. Hon är stark. Och hon är snäll. När människor lägger upp en bild på “KOLLA KOLLA VAD JAG ÄR SNÄLL JAG SWISHAT 100 KRONOR TILL VÄLGÖRENHET” så brukar jag tänka på Anna-Lena. Hon är en av dom jag känner som skänker mest – men hör man henne skrika ut det till världen?
Nej.
Och nu … nu ba ger hon alla pengar som hon får in under oktober till UNHCR. I simply love her! Och jag rekommenderar henne som personlig tränare. Alla dagar. Året om. Bra träning. Rolig träning. Hon är bra för dig som aldrig varit in på ett gym och hon är bra för dig som redan är igång. Hon är bra för dig som precis fått barn, för dig som har skolios (kan sätta 1000 spänn på att hennes är bättre än din…) och för dig som vill göra 1000 burpees. Eller något helt annat i träningsväg. Eller ja, jag kan tänka mig boka henne och fika bara för att hon är hon. Just do it. Boka Anna-Lena alltså.

lmp20160823_dsc5572

Såhär skriver hon: Krigen i världen tar inga pauser och många miljoner människor är på flykt. Därför tänker jag skänka alla pengar jag får in på mina PT-timmar under oktober till FN:s flyktingorgan UNHCR.
Nu kan du alltså svettas samtidigt som du gör en god gärning! Säg till din sambo, din bror, din mamma eller din halta kusin att komma och träna med mig under oktober – för en god sak. Nu vill jag få in mycket pengar!
Varenda krona kommer att gå till tält, filtar och annat som behövs nu när hösten och vintern kommer. Passen kommer att kosta som vanligt (650 kronor per pass, 850 kronor om ni är två), men vill man betala lite extra blir ingen gladare än jag. Och UNHCR.

Kontakta henne genom att mejla: anna-lena@crossfitnordic.se och boka!
Foto: Luca Mara

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *