Sök
Stäng denna sökruta.

SWINGERTISDAG

img_4323

Tisdag lunch har seglat upp som en av timmarna jag längtar mest efter just nu … för då simmar jag med CoachAnna och hennes mastersgrupp.

Jag hoppar alltid ner i poolen och fryser. Hinner tänka UFFF en timme i det här. Sedan KABOOOM så är timmen över och jag vill inte gå upp. En timme där Anna drillar oss. Lurar på och så är det enda jag hör en timme: radioAnna.  Nästan alltid lite teknik innan vi kör någon serie. Igår 3*100 meter. Fem gånger och varje block skulle vi öka farten med en sekund. Phu. Men hela tiden är Anna på oss direkt med tekniktips för att inte tala om att jag alltid skrattar högt åt hennes entusiasm när något hon sagt klickar till i simmarens huvud. Då är det som att vi vinner OS-guld. Så låter det i lurarna i alla fall.

Efteråt sätter jag mig trött men lycklig på min kontorsstol igen.

* Rubriken svingertisdag syftar på en av övningarna där vi först simmade 50 meter smoooooooothhhhh och sedan 50 meter där vi köttade oss boxarlikt framåt. Det visade sig att jag trivs rätt bra som en svinger. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”SWINGERTISDAG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *