Search
Close this search box.

PLUGGHELG

160925_sephacksta20160925_0036

Helg = familjehäng och så har jag jobbat och pluggat. På onsdag är första provet på konditions-pt-utbidningen och just nu är jag helt slut i huvudet av att ha läst, läst, läst och läst. Målat muskler. Gått omkring och läst lite mer högt. Dragit lite i barnen och pekat ut muskelfästen och sedan fortsatt läsa forskningsrapporter. Kommer drömma om testmetoder, återhämtning och hur musklerna fungerar.160925_sephacksta20160925_0067

Avslutade helgen med att gå upp i bästaste intervallbacken och sedan ansluta till Jeanettes yoga. En timme yoga utomhus. Knäppt härligt att yoga ute. Nu laddar vi för sista septemberveckan. Vad har du för planer?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”PLUGGHELG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *