Sök
Stäng denna sökruta.

IAMMYOWNSUPERHERO – NU FINNS KLÄDERNA ATT KÖPA

craft_superhero_160802_1359

Wop! Wop! Nu kan du köpa Shahrzads superherokollektion – kolla in här!

craft_superhero_160802_0307

Det finns kläder för löparen, cyklisten och triathleten. Men det går hur bra som helst att ta på sig Superhero strumporna till jobbet också (En favorit –  kolla här!). Jag tycker väldigt mycket om Shahrzad och blev otroligt glad när jag fick frågan om jag kunde hjälpa henne att designa den här kollektionen. Så jag och min illustratörsvän Janetta har bollat fram och tillbaka med Shahrzad. Målet var att vi tillsammans skulle ta fram en kollektion som andas superhjältinna. Jag tycker vi lyckades och hoppas, hoppas, hoppas du gillar!

craft_superhero_160802_0509

“För mig är en superhjälte en helt vanlig människa. Alla superhjältar som vi ser i serierna är vanliga personer på dagen, men när plikten kallar så tar de på sig sin dräkt och blir superhjältar” förklarar Shahrzad som vill dela med sig av känslan av kraft.

Och det finns spår av kraft och styrka i varje detalj. Plaggen ska få dig som att känna dig ostoppbar och som att du äger världen. Varje detalj i plaggens print är uttänkt för att fokusera energin och få ut kraften i kroppen.

craft_superhero_160802_0864

Hur cool är hon inte? Superhjälten Shahrzad!

craft_superhero_160802_0632

Vi har jobbat med små detaljer som gör mig lycklig, som att det är Shahrzads egen handstil på varje plagg “I am my own superhero”. När du sitter på cykeln och huttrar så ser du hennes påminnelse på dina armvärmare

craft_superhero_160802_0958

Och fäller du upp kepsen så står det … just det “I am my own superhero”.
Så. Ut i världen och använd dina superkrafter. Seså. Iväg med dig.

Foto: Hans Berggren

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Min mentor Göran

Säg hej till min mentor Göran. Han ifrågasätter och uppmuntrar men framförallt så diskuterar vi. Med drygt 20 år mer erfarenhet än mig kommer han med infallsvinklar jag inte tänkt på.

Läs mer »

BASVECKA

Basvecka. Här hittar du en pdf så du kan planera en bra vecka.

Läs mer »

2 reaktioner på ”IAMMYOWNSUPERHERO – NU FINNS KLÄDERNA ATT KÖPA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *