Sök
Stäng denna sökruta.

OFF-PISTE

off-piste-press

Om man skickar en inbjudan med bilden ovan till mig … då kommer jag! Från och med i oktober kan du träna off-piste hos SATS. Ett 30-minuterspass som förbereder dig inför skidsäsongen. Eller ger dig starka ben. Jag gillar skidåkning. Och starka ben är ALDRIG fel!

160908_offpist20160908_0002

En norsk tjej som heter Ellen körde passet med skidgoggles i pannan och afterskimusik i högtalarna. Passet bestod av uppvärmning och sedan fyra block med tre övningar i varje. Varje övning kör du i trettio sekunder och tre varv på varje block eller som Ellen sa ”Grön, blå och svart backe”… Så första varvet var grön och lite enklare övningar, andra varvet blå och du kunde välja ett svårare/jobbigare alternativ och sista var svart.

Det var ett gäng favoritövningar som utfall åt alla håll, enbensknäböj (pistols) och lite olika bålövningar (för ja – du behöver stark bål för att åka skidor hårt och snabbt…)

160908_offpist20160908_0008

Älskade passet, bra övningar och det kändes genomtänkt. Det enda jag har liiiite svårt för är när vi ska åka störtlopp på led som en av övningarna. Jag inser att jag är en ensamvarg som gillar att köra i min bubbla. Men det är jag och det är bra att gå utanför det jag alltid gör! Det är då man växer. Så jag kan ta 30 sekunder * 3 av störtlopp i grupp för att få mina starka ben.

160908_offpist20160908_0012

Och det blev ett pass med världens bästa kollegor. Whats not to like liksom.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”OFF-PISTE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *