Search
Close this search box.

Lappland T/R

160805_gellivare20160905_0337

Lång historia kort; Riktiga mamma och pappa Lantto har varit i Stockholm. Pappa drog av senan över knäet. Opereras och får flyg hem. För att mamma ska slippa köra bilen 13 timmar själv hänger jag och syster på. Båda sugna på att andas lite norrlandsluft. 24 timmar hemma innan vi tog flyget tillbaka till Stockholm. Lyfter 06:00. 08:30 står jag på Stockholms central och tar dagens första kaffe med världens bästa kollegor.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *