Sök
Stäng denna sökruta.

INTERVALLER LÖPNING

160614_ttchick20160614_0026

Löpningen har gått lite segt under våren – men jag blev desto lyckligare när det plötsligt lossnar och KABOMMMM kroppen svarar. Som igår!

Jag och Åsa möttes upp på Kristinebergs IP. Hennes plan var: 2×2 km + 7 x 1 km och min plan var 10 min uppvärmning (ca 140 HR/6:00pace) + progression 2*6min (Active Rest 3 minuter mellan) + 6*800m (Så snabbt jag kan med bibehållen fart från första till sista 800) Vi värmde upp tillsammans och sprang sedan var för sig men med hejarop när den andra passerade.

160614_ttchick20160614_0003

Vilken skillnad det är att ha någon annan att springa med – även om man inte springer ihop så kan det vara skillnaden mellan ett bra och rätt mediokert pass.
Tack Åsa – så glad att du fick mig till Kristinebergs IP!

Tillfredsställelsen! Älskar känslan av att ha bockat av ett pass som kändes smått oöverstigligt just innan.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”INTERVALLER LÖPNING

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *