Sök
Stäng denna sökruta.

SWIMRUN-DRÄKT

1606_swimrun

27 dagar till Engadin swimrun. Även om inte swimrun är huvudfokus för mig i år så är det en tävling jag ser fram emot.

Har kört alla mina tävlingar i en vanlig våtdräkt från 2XU (vi har sytt i en dragkedja fram) men har länge tänkt att jag ska köpa en ”riktig” swimrun-dräkt. När jag var på Orust förra året så morgonsimmade jag med David Thylén som har LO multisport. Jag fick (alla får…) testa olika HEAD dräkter. Blev kär i en Racedräkt.

Så nu när jag skulle beställa en så såg jag ingen anledning att köpa den från något annat ställe. Bra service ska man värna om! Det är sällan jag skriver om butiker och var man ska köpa prylar men jag blev så himla glad över att jag kunde testa dräkter fast han visste att jag inte planerade köpa någon just då – så att jag mer än gärna säger västkusten ta hand om LO multisport – köp dina prylar där! Och resten av landet – slå en signal eller mejla honom – han gör det lilla extra.

Uppenbarligen har en vanlig våtdräkt fungerat hur bra som helst för swimrun men det jag gillar med den jag köpt nu är att den är smidigare att springa i (bland annat tunnare tyg mellan benen) och så har den fickor och visselpipa färdigt i dräkten. Ska bli kul att se hur det känns efter en mils löpning.

Nu vill jag ut och leka i sjöar och hav.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SWIMRUN – PRYLARNA

När jag fick frågan om jag vill gästa livesändningen för ÖtillÖ och prata om prylar så kände jag mig som en pensionär

Läs mer »

ÖTILLÖ FINAL 15

Jag och syster Lisa anmäler oss spontant till ÖtillÖ – Final 15. Dom sista 15 km av Ö till Ö. Kvällen innan

Läs mer »

SUUNTO SPARTAN ULTRA

Har testat en Suunto Spartan Ultra i drygt ett halvår. Fick låna den när jag skulle till Himalaya för att springa 100

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *