Sök
Stäng denna sökruta.

LYXTUR PÅ MALLORCA

160402_CMutkik20160402_0015

Idag samlade vi ihop drygt elva mil trots att vi drack en extra kopp kaffe och startade först 11:00. Lyxtur för att jag fick hänga med guiden Lars-Erik OCH nio sköna cyklister. Här på utkiksplatsen på väg mot Cap de Formentor. (Vän av ordning kanske undrar var två gäster är … en fortsatte två mil extra och en annan bestämde sig för att ta vägen över bergen istället för att följa med oss – men ta det lugnt – alla är hemma nu…) 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *