Sök
Stäng denna sökruta.

SPRING SNABBAST

160401_springsnabbare20160401_0029

Regn på Mallorca = ingen cykling eftersom vägarna blir snooooorhala. Då är det lyxigt att vara triathlet för det finns massor av vänner att leka annat med. Först sprang vi med Spring-Snabbare-Fredrik. Alltid lika nyttigt.

Du som sprungit med honom vet – det var magneter i fötterna, naveln sugs uppåt och framåt och mitsar att slå på … 160401_springsnabbare20160401_0124

Efter några timmars jobb och häng så körde en annan Fredrik ett öppetvatten pass. Då skulle vi simma över varandra, runda bojar och annat kul.

Bra dag. Regn till trots.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *