Sök
Stäng denna sökruta.

FRIIDROTTYOGA

150105_TiinaLisa0340

Bilden har inget med dagen att göra … förutom just yoga. Ikväll höll jag ett yogapass för min 11-åriga dotters friidrottgrupp.

Jag har valt att inte ha några fasta yogaklasser just nu så när jag väl guidar så tycker jag det är väldigt, väldigt roligt. Idag var det extra kul för att jag försökte förmedla hur dom kan använda andning för att lugna, fokusera och syresätta kroppen inför tävling, prov eller bara till vardags. Och så ville jag ge dom ett smakprov på ett fysiskt yogapass. Motiverade varför vi gjorde det vi gjorde. Inget flum, bara flöde var planen.

150105_TiinaLisa0144

Känner du för mer Lanttoyoga så … läs om när jag höll hårdrocksyoga för cyklister, barndomsvänner och min favoritproffessor. Bra yoga för triathleter hittar du här. Globalyoga här. Yogagodis för höfterna hittar du här. Eller här. Och vill du se hur stel jag är två dagar efter en Ironman så kan du se en yogasekvens från en brygga i Amazonas här.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *