Search
Close this search box.

10 INSPIRERANDE BLOGGAR

weare365

Inspirerande bloggar. Några ger mig alltid idéer, andra lär mig saker och några skriver så bra så jag bara måste läsa.

Weare365 är två systrar – Mira & Thilda. Älskar deras sida för deras bilder.

weare

Får alltid idéer genom att kolla igenom deras flöde!

e271b305b42698cd0259f06a93c4c8db_980x0_c_85_s_v4

Sara Rönne. Träningsglädje. För att hon inte sitter fast utan hela tiden utvecklas. Älskar hennes bilder och får ofta idéer av hennes blogg.

jonna2

Jonna Jinton – för hennes vansinnigt vackra foton. Känns hemma.

jonnajinton4-1

Ofta är Jonnas bilder overkligt vackra …

196422.tif

UnderbaraClara. Jag läser den inte ofta men gillar när hon skriver om företagande. Som det här om “konsten att ta betalt”. Klockrent. (Foto: Ulrica Zwenger)

ADD

Addicted2sucess. Ingen blogg men en amerikansk sida som jag på något märkligt sätt ändå går igång på och får idéer från.

add3

kajsa

Garpe och hennes värld. Kompis Kajsa skriver fint om livet.

cecilia

Cecilia. Gillar henne. Gillar hennes tankar. Gillar hur hon använder orden.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Cykelbloggar som gör mig glad är Elnas Cykellycka, mjölksyra & äventyr. Blir lycklig av att läsa om cykling och renovering i en (enligt henne) kaosartad blandning.

henrik2

Henrik Öijer cyklar också. Mycket. Jag gillar honom för att det verkligen lyser igenom att han Ä L S K A R cykling O C H sin familj. Och så verkar han skön, inte sådär torr som jag upplever att vissa cyklister blir när dom snöar in på w/kg, ftp, Strava och andra diagram.

MG_1693

Emma är en grym fotograf men framförallt blir jag så j*vla glad över hennes blogg för att hon ger. Allt från sina bästa fototips till vilka tv-serier som bara är bäst. Några favoritinlägg är hennes tre favoritverktyg i photoshop / tre favorit ljussättningar och 10 grymma locations för fotografer i Stockholm. Inspiration och kunskap. Love her!

Vet att så fort jag tryckt publicera kommer jag tänka neeeej, jag glömde den och den och den och den … och Jessicas älskar jag och och och och

Vad har du för favoriter? Tipsa så jag hittar fler bra.

Ps. Bilderna är från respektive blogg. Hojta asap om du vill att jag tar bort någon. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SOMMARKVÄLLAR

Kan vi enas om att dom här sommarkvällarna är för jädra härliga? Låt oss fortsätta såhär till augusti, september ungefär. Ok?

Läs mer »

FREDAGSFYS

Fredagsfys med favoriter. PT Anna-Lena bestämde vad Marie och jag skulle göra. Efter uppvärmning meddelade Anna-Lena att det här är planen: On

Läs mer »

10 reaktioner på ”10 INSPIRERANDE BLOGGAR

  1. tacksam över att få vara med på din lista. följde weare365 massor förut och blev sugen på att hitta tillbaka igen!! jag har förresten börjat se kompositionen på mina bilder ibland som en “lanttobild” (stor miljö, liten människa). tänker på det varje gång jag komponerar en bild på det sättet nuförtiden – så du är med på mina bildrundor! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *