Search
Close this search box.

BÄSTA WATTBOKEN

160131_lanttofood0008

Jag har hittills varit ointresserad av siffror och watt. Mitt enda intresse har varit vad jag ska hålla för siffror under nästa pass och att mina värden är på väg uppåt.

Men sakta, sakta börjar jag bli  intresserad och vill veta mer och tydligen är det här boken att läsa enligt minst tio (oberoende av varandra) källor. Snart kommer hela bloggen bestå av ftp, pulskurvor och olika tabeller.

Eller inte.
Kan nog lova att det aldrig kommer ske.
Ha en grym måndag!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *