Sök
Stäng denna sökruta.

SA CALOBRA PÅ TRAINERN

150402_mallorca0002

Idag körde jag cykelpass tvåDistans + Tröskel” (30 min på kadens 90 + 5*6min @195-205w alt ca 160HR (Active rest 2 min) + 30min zon 2.) Så sjukt skönt med ett rejält träningspass efter dippen i början av veckan.

Under sex-minutersintervallerna ser jag sommarens tävlingar framför mig men oftast ser jag Mallorca. Framförallt Sa Calobra, en av mina favoritturer. En knäppt lång backe ner … som du sedan måste cykla uppför igen …


Det här är min sambos rumpa och Mathias Hjärtström som filmar. Det är 1 mil ner och man vet att man skall upp igen … (Det här är inte ens 1/4 av backen.)

Jag längtar! Planen är att vara där under påsken.

Är du också sugen? Ring Pia på Lifestyletravel på en gång. Hon har 8 platser kvar och du får 800 kronor rabatt om du hälsar från mig.
Gör det! Du kommer inte ångra dig! Hela min familj följer med – och det var kidsen som förra året sa “kan vi boka nästa år redan nu på en gång?”

150410_sacalobra0087

Klicka här för mina fem favoritrundor på Mallorca.

mallorca morgonyoga

Är inte cykling din grej så häng med mig och världens bästa redaktion till Palma 19–26 mars. Förutom att träna med oss så kan du köra pass med övergrymma tränare som personliga tränaren Tanja Djelevic och gruppträningsproffset Maria Olofsson.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

En reaktion på ”SA CALOBRA PÅ TRAINERN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *