BÄSTA SORTENS LÅNGPASS

160123_viggbyrun0012

Enligt mig är bästa långpasset det som är lite som ett äventyr med goda vänner. Imorse mötte jag upp fyra klubbkompisar vid Åkersberga station och sprang till Viggbyholms cafe. Några känner jag väl, och några har jag aldrig träffat innan.

160123_viggbyrun0002

Efter några kilometer träffar vi på Karin, Petra och Dex. Dom hänger på ett tag innan dom viker av hemåt igen. Sedan dyker Odd upp i skogen och följer med oss en bit och vid cafet möter ännu ett gäng upp.

160123_viggbyrun0016

Tack för härlig tur! Nu ska jag beta av nästa punkt på min helglista.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

ISTÄLLET FÖR IRONMAN

Jag gjorde slut med Ironman häromdagen (läs mer här!) och fick flera meddelanden om att triathlon är mycket större än Ironman och

Läs mer »

SKIDA MED UTE 2023

Skida med Ute. 28-30 januari. Instruktörer är Anna Olsson, Johan Olsson, Sanna Peterson Hallberg och jag. Ett riktigt bra längdskidläger med guldkant. Guldkant i

Läs mer »

En reaktion på ”BÄSTA SORTENS LÅNGPASS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *