BÄSTA SORTENS LÅNGPASS

160123_viggbyrun0012

Enligt mig är bästa långpasset det som är lite som ett äventyr med goda vänner. Imorse mötte jag upp fyra klubbkompisar vid Åkersberga station och sprang till Viggbyholms cafe. Några känner jag väl, och några har jag aldrig träffat innan.

160123_viggbyrun0002

Efter några kilometer träffar vi på Karin, Petra och Dex. Dom hänger på ett tag innan dom viker av hemåt igen. Sedan dyker Odd upp i skogen och följer med oss en bit och vid cafet möter ännu ett gäng upp.

160123_viggbyrun0016

Tack för härlig tur! Nu ska jag beta av nästa punkt på min helglista.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”BÄSTA SORTENS LÅNGPASS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *