Sök
Stäng denna sökruta.

FAVORITFRUKOST

160122_frukost0079

Jag är sjukt trist när det gäller vardagsfrukostar. Jag äter gröt. Och dricker kaffe.
Eller så äter jag det här som min barndomskompis Sussi tipsade mig om – och då ÄNTLIGEN vågade jag börja använda chiafrön … Ska jag träna på morgonen så blandar jag det i en burk kvällen innan, ställer i kylen och tar med mig och äter på tåget till jobbet.

1,5 dl mandelmjölk
1 dl havregryn
1 msk chiafrön
1 dl turkisk yogurt
1 msk kokosflingor
1 dl bär (det som råkar finnas hemma) 
1 tsk vaniljpulver

Ps. Ska jag vara ärlig så gör jag det oftast i en gammal plastburk. Och jag äter det aldrig om jag ska springa några timmar efter. Jag gillar chiafrön men dom drar igång min mage. Slut meddelande. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

#LEVFÖRFAN DAG 22

För att kunna #Levförfan så behöver vi äta. På Instagram får du hänga med på live tiofika med Näringsfysiolog Kristina Andersson. Min absoluta

Läs mer »

4 reaktioner på ”FAVORITFRUKOST

  1. Roligt att magar kan vara så olika. Jag drar i mig 3 msk chiafrön plus päron, mango och ibland hallon till frukost alla dagar i veckan,,även när jag springer på förmiddagen. Magen funkar super men kluckar lite ibland pga all vätska i frukten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *