Sök
Stäng denna sökruta.

ÖNSKA INLÄGG:

Yoga_Vinter_Vgi_141228_0441

Vad vill du läsa om på Lanttolife? Fågel, fisk eller mittemellan? Finns det något i mitt huvud som du vill att jag får ner i text? Swimrun? Ironman? Lappland? Hur det är att städa i gruvan? Hur jag tar mina bilder? Mina favoritcykelpass? Träningsresor? Träningsupplägg? Hur hittar jag tid? Någon speciell du vill att jag ska intervjua? Jag kanske tror du skulle tycka det vore kul om jag skrev en sak men du vill veta något annat …

Berätta genom att skriva en kommentar:
Fotot har Hans Berggren tagit. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

23 reaktioner på ”ÖNSKA INLÄGG:

 1. Go crazy och out of the Box.

  “En dag ur dagboken” by ____!
  Vem hade du varit om du inte hade gått simkursen för vuxna.
  Hade hon varit, gråhårig, tjock, smal…?
  Grinig? Glad? Blyg?
  Om du inte hoppa fallskärm..jag tror du fattar.
  Vem hade du varit om du hade valt plan B där i vägrenen?

  Gärna med bilder på denna “Sofie med plan b”.

  1. Åh. Jag gillar! Känns som den iden måste mogna lite – SÅ MÅNGA MÖJLIGHETER! Men jag gillar hur min hjärna genast spinner iväg … tänk om jag valt det bananskalet istället för det …
   Återkommer … 

 2. Jag vill lära mig mer om Lappland. Vi tänkte vandra efter Laponia-tävlingen, vart hittar vi bästa 4 dagars vandringen? Var äter man bästa lappländska maten? När du åker dit, vad är det då du längtar efter att äta? Vad är bästa måltiden på ren? Varför inte en intervju med din svärfar om livet som renskötare?

  1. Åh! Så många inlägg jag ser fram emot att skriva nu! Im on it.
   Så himla kul att ni kommer upp till våra trakter.

 3. Jag önskar läsa mer om ditt foto, hur du tänker och hur du redigerar. Dina bilder är alltid magiska! Och jag ser att det kommer mer av den varan på tisdag.
  Annars vill jag gärna läsa mer om triathlon och din träning. Kanske inte om exakta intervaller men om din upplevelse av passet och liknande.

  1. Tack, tack och tack.
   Skriver såklart gärna mer om triathlon och träning – jag har så svårt att skriva siffror och diagram så jag är glad att det inte är det du efterlyser specifikt. 🙂 Upplevelser och känslor däremot – så gärna!

 4. Jag går igång på träning, träningsvärk, träningspass, träningsanlägg. Därför önskar jag mig mer sånt i din lysande och inspirerande blogg!

 5. Jag skulle älska att läsa mer om hur su hittar din motivation och inspiration! Hur har du tålamod till sådana långa distanser? Blir själv lätt uttråkad och tycker det är så sjukt synd då det verkar så härligt att bara ge sig ut och springa någon mil…:) Träningupplägg uppskattas verkligen och älskar att läsa om den vackra naturen där uppe i norr:D

 6. Som total blåbär på detta, och nyligen hittat till din blogg via din skitsnygga cykelkollektion, blir jag överväldigad och så otroligt peppad av din inställning. Skulle gärna höra mer om dina tankar när du började på den här banan och om – och i såna fall hur – de skiljer sig nu när du hållit på ett tag. Ser fram emot att läsa om allt du skriver.

 7. Gillar din saliga blanding av allt men har nog ett önskeinlägg. Har själv i höstas gått en grundkurs i crawl. Målet är en olympisk distans i triathlon i juli. Vet att jag klarar cyklingen, vet att jag klarar löpningen. Men skulle önska ännu mer ‘lanttopepp’ i att det faktiskt är möjligt att lära sig simma på ett år. Simmar för tillfället 2 gånger i veckan, 1,5-2 kilometer per gång (men vilar ofta mellan längorna för att orka). Varannan gång känns det att det är möjligt, att jag kan utvecklas så att jag klarar att cykla och springa efter simingen men varannan gång känns det svårt att tänka ‘jag kan, jag klarar det nog, det blir nog bra’. Vet att framstegen kommer i perioder, för en månad sedan var det något som ‘klickade’ men räcker 6 månader? Vet nog att jag kan simma bröstsim i värsta fall, men det skulle trots allt kännas som ett nederlag efter all träning.

  Tack för en härligt blogg, det finns några inlägg jag återkommer till när träningen känns motig. Älskar din positiva inställning till livet!

 8. Hur du tar dina bilder, som fler önskat.

  Sen skulle jag gärna veta om du och/eller man generellt bör satsa sina pengar på “bra” prylar eller träningsresa om man vill utveckla sig.

  Men bara du skriver så är det bra, nästan alltid roliga och intressanta inlägg även om jag förstår att du ibland behöver lite mer läsarinput. 🙂

 9. mer tips; inte nödvändigtvis på prylar utan var/hur du upplevelsetränar – just eftersom du är på så många ställen och har skapat dig förmånen att få göra så många olika saker

 10. Triathlon och pengarna.
  Det är ju en ganska dyr sport. Kan ju vara ungefär hur dyr som helst om man vill. Materialism upphöjt till tre. Vilket inte är helt lätt att förena med mitt andra jag som gärna vill göra gott för världen (miljövänlig el, källsortera, förbruka mindre och återanvända mera osv).
  När det gäller träningsgrejer är det liksom som om jag slår på skygglapparna för miljön en liten stund och tänker att jag investerar i min egen hälsa och välbefinnande vilket får kosta.
  Men vad får det kosta egentligen?
  Och det här med träningsresor (hur har alla råd/tid att åka på träningsresor??? och kan man inte dra ihop lite polare och köra något hemmaläger emellanåt???), plus att det är ganska dyra anmälningsavgifter till tävlingar (framför allt IM), det blir resor och boende på tävlingarna, man kanske ska ha gymkort, klubbavgifter, kläder och etc etc…
  Vilket också föranleder ett annat önskeinlägg. Triathlon och tiden. Men det vet jag att du skrivit om förut 🙂
  Ps. Din blogg är fantastisk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *