Sök
Stäng denna sökruta.

VÄLJ DEN NYA VÄGEN

160116_RUNRUNO0012

Har en grej för mig … om jag tvekar mellan två vägar har jag lovat mig själv att alltid ta den nya. Idag sprang jag långpass. Såg en liten stig som gick åt rätt håll, tog den och kom ut på en otroligt vacker åker. Det blev en 100 gånger vackrare väg tillbaka hem jämfört med den jag egentligen skulle springa. Alltid lär man sig något.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”VÄLJ DEN NYA VÄGEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *