Sök
Stäng denna sökruta.

TVÅÅRSPLÅGAN

151216_NSE0000

Norra Stockholm Endurance fyller två år och firar genom att springa backintervaller. Backen ser inte så jobbigt ut på bilden men det här är bara början … Det är en gammal slalombacke, tar en till två minuter att springa till toppen och på slutet skriker benen MJÖLKSYYYYRAAAA.

151216_NSE0033

Delar av gänget på toppen efter den fjärde intervallen.

151216_NSE0036

Hej, hej Åkersberga.

151216_NSE0023

Ibland lyckas jag fånga något snyggt på bild. Ibland inte …

151216_NSE0038

Jonas, Emelie och Sussi dricker glögg och äter lussebullar efteråt.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”TVÅÅRSPLÅGAN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *