Sök
Stäng denna sökruta.

VINN KONDITIONSTEST!

151109_KONDITIONStest0080

Har funderat fram. Och tillbaka. Coach 2016. Vem? Varför? Hur? När? Jag vill ha en coach som gör tester, schema och uppföljningar under året. Jag vill att hen ska vara utbildad och inte en “jeje-jag-är-skitsnabb-själv-nu-kör-vi-till-du-går-sönder-coach” Erika talade sig varm över Carl Norell på Konditionsidrott så vi bokade in ett möte.

Ungefär tio minuter in i vår första timme ville jag åka hem och fika istället … För vi började med ett watt-test. Alltså ett test för att se hur mycket kraft vi egentligen har i våra ben. Värmde upp och körde fem minuter all out på cykel. Calle gav oss riktvärden på vad han trodde vi skulle klara och sa att finns det krafter kvar så öka dom två sista minuterna. Lite vila och sedan samma sak i 20 minuter.

151109_KONDITIONStest0065

Har aldrig gjort tester på wattbike tidigare så det var intressant. Här står Calle och kollar in hur mycket kraft Erika lägger på höger/vänster ben för att se om hon är lika stark på väggs benen eller om det är något hon ska jobba med under vintern.

151112_KONDITIONStest0003

Andra timmen tillsammans ville jag också åka hem. Då värmde vi upp och körde en minut all-out på cykeln.

151112_KONDITIONStest0033

Och sedan löpbandstest. 10 minuter uppvärmning och sedan startade vi på fart 9.
Varje minut skulle vi öka 0,5. Så länge vi orkar. Erika är G R Y M! Hon fortsatte till 17. Jag gav upp på 14,5. Lika G R Y M som Erika är på att springa H A T A R jag löpband. Har lärt mig tycka det är ok med korta intervaller på löpband. Calle filmade för att se hur vi springer när vi blir trötta.

151112_KONDITIONStest0044

Trots min löpning så visade det sig att jag och Fru Rosenbaum är rätt lika. Jag har fått ett  schema anpassat för just mig men flera pass är lika så vi kan köra ihop någon gång i veckan om det passar. Är sjukt taggad för att se var det här tar oss. Jag har haft några mellanår utan direkt fokuserad träning. Nu blir det schema fram till Kalmar Ironman. Om planen håller så springer jag och Erika målrakan ihop. Vi har olika mål för simning, cykling och löpning men totalen blir samma. Sedan åker vi till Hawaii.

151109_KONDITIONStest0009

När vi satt och flämtade efter våra tester så frågade jag om vi får tävla ut CoachCalle. Och det fick vi! Så är du sugen på att ta din träning till nästa nivå så kommentera här eller här och berätta varför just du behöver CoachCalle. Det du kan vinna är ett test som det jag och Erika gjort. Powerprofil. Läs mer här!

Behöver du Calle? Berätta varför genom att kommentera nedan, på Erikas blogg eller genom att lägga upp en bild på Instagram berätta varför i din kommentar och #VinnKonditionsidrott. Första december meddelar vi vem som ska få hata/älska Calle under ett test.

Update 2 december. Grattis Lindatriathlet och Maria – ni har fått mejl från oss. Lycka till med CoachCalle!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

28 reaktioner på ”VINN KONDITIONSTEST!

 1. Jag vill gärna komma tillbaka starkare snabbare och smartare som triathlet efter min andra cykelkrasch. Jag har en ide om att träna medvetet och träna smart för att bli bra och att komma tillbaka! Mitt motto never give up är något som jag strävar efter i stort sett dagligen efter och att sedan få experthjälp på det vilken vinnande kombination!
  Tack för att ni gör detta! Ni är fantastiska du och Erika! Ständiga inspirationskällor! Kör hårt och ha kul!
  Kram Lina

 2. Åh jag skulle av hela mitt hjärta att Mathilda Knutsson vann detta! Hon vill bli polis. Hon kommer att bli polis! Och ett steg på vägen dit vore det fantastiskt om just hon fick chansen att genomföra ett test som skulle innebära ett STORT rejält kliv i rätt riktning!! Att hon heller aldrig varit i Stockholm och iom detta test har en anl att besöka vår huvudstad ser jag som en megabonus! Glada Hälsn EM

 3. Vill så gärna vinna ett test för att kunna utvecklas i min träning!! Har motionstävlat i triathlon sedan 2012, och tycker det är buskul!! Men.
  Simningen går finfint, cyklingen likaså…..men under löpningen, så tappar jag lätt 10 minuter på bästa tjejerna, trots att det är löpningen som jag lägger extra krut på under träning. Alltid dessa små lätta tjejer med gungande hästsvans, som liksom trippar förbi mig utan synbar ansträngning…. Gahhhh!!
  Så här off season, blir träningen lite planlös: vad skall jag fokusera på, hur lägger jag upp ett bra schema för frekvens, fokus och intensitet under passen… Det skulle vara så kul att se hur mycket bättre(?!) jag skulle kunna bli med rätt hjälp! ????

 4. Har tränat mycket och gärna och älskar att slita varg. Det har inte varit några problem och jag har känt mig stark och uthållig. Men 2011-2012 vände det på något vis och skadorna kom på löpande band. Började en svensk klassiker med Vätternrundan min dotter var då 7 mån och jag ammade fortfarande och så här i efterhand var det kanske inget bra beslut. Fick problem med ett knä och en fot och haltade runt Lidingöloppet, inte heller ett bra beslut! Rehab rehab och med hyfsad återhämtning gick skidåkningen bra. Knät fortsatte ömma lite och en fredag i november när jag tränade och skulle göra ett hopp på en stepbräda small det till i knät och jag ramlade ihop. På sjukhuset konstaterades en patella senruptur-hela senan mitt fram på knät hade gått av. Gips, kryckor, ortros och rehab -fick lära mig gå på nytt. Kom igång att cykla och springa till slut och god damn vad jag älskar att ha möjligheten att gå, springa etc! En skön semester i Thailand när skadorna var läkta slutade med sjukhusvistelse pga denguefeber för min del. 10 dgr feber, 5 veckor sjuk pga dåliga levervärdena, grym trötthet, avlöstes förkylningar, hosta som visade sig vara Mykoplasma. Mer vila och stillhet och rädsla för att börja träna igen, skulle hjärta och lungor orka?! Mars 2015 jag mår bra tränar på och anmäler mig till en triathlon olympisk distans i augusti. Tränar på och försöker att tänka på att inte överträna, men hälsenorna börjar krångla så jag simmar och cyklar och struntar i löpningen och jag genomförde tävlingen och det var magiskt! Hälarna är inte bra ännu. Jag behöver coachen och testet för min vilja är starkare än min kropp. Jag behöver få svar på hur stark/svag jag är för att få flyt i träningen och inte bli skadad. Tack och kram!

 5. Hej! Vilken toppenbra tävling. Jag har sprungit regelbundet i 3 år nu och avverkat ett Göteborgsvarv i maj 2013. Sen dess har jag stått still i utvecklingen. Jag kämpar å försöker å kör intervaller å olika typer av pass å styrketränar, allt för att bli snabbare.. Men känns som jag går bakåt i träningen. En Calle låter precis som det jag behöver innan jag ger upp.. Skulle betyda så oroligt mycket att få vinna detta. Mvh Malin Werninger

 6. Jag gjorde min första och hittills enda Ironman augusti 2014 i Kalmar. Efter det var jag lite utan mål och visste inte vad jag skulle göra härnäst. Det blev tomt och oplanerad träning. För att komma igång började jag träna hårt till Öppet Spår i mars 2015 som första delmål i en svensk Klassiker. Tyvärr trillade jag illa och fick fel på en disk i ryggen så fick hoppa över den deltävlingen men har sedan gjort de övriga deltävlingarna och har nu Öppet spår kvar 2016. Fortfarande har jag dock lite svårt att hitta mål och utvecklas i min träning samt lite problem med min rygg och inte allra minst: jag har blivit lat och bekväm! Det värsta jag visste förut. Att få tillbaka den där underbara känslan som bara träning ger och få hjälp i att se vad och hur jag kan utveckla min träning vet jag redan nu kommer att ge mig tillbaka min motivation och våga sätta ny fart mot nya mål. Jag vill hemskt gärna vinna ett test och komma tillbaka på rätt köl igen! Tack för att ni är så inpirerande!! Jeanette

 7. Jag skrev en lång anledning till varför just jag ska vinna testet men det verkar ha försvunnit så här kommer en förkortad variant! Jag älskar att träna och slita varg, min pannben är tjockt och viljan stark. Tyvärr glömmer jag att lyssna på kroppen eller så förstår jag inte signalerna…! Utförsbacken började efter att ha cyklat Vättern när min dotter var 7 månader och jag ammade fortfarande. Siktade på en svensk klassiker och gjorde den med alltför få träningstimmar i kroppen. Ett knä började smärta och en fot började krångla under löpträningen. Tog mig runt lidingöloppet linkandes och väl i mål grät jag av smärta. Genomförde klassikern i alla fall. På hösten 2012 skadade jag ett knä, knäskålssenan gick rakt av mitt under ett jämfotahopp på en stepbräda. Operation, ståltråd, borrade hål, gips, ortros, rehab i en massa månader. Det var som att lära sig gå på nytt. I slutet av 2013 sprang jag igen och jag uppskattar verkligen att kunna gå och springa mm! En skön semester i Thailand resulterade i sjukhusvistelse pga denguefeber. 10 dagar feber, 5 veckor sjukskriven för dåliga levervärden. Det värsta var tröttheten som satt i flera månader, immunförsvaret slogs ut och förkylningarna avlöste varandra. Efter 6 veckor med hosta konstaterades Mykoplasma. Konditionen var på botten. Mars 2015 börjar det vända allt känns lättare. Anmäler mig till en triathlon för att ha ett mål. Genomför en olympisk triathlon i augusti, min första, och det gav sån mersmak. Kämpar nu med inflammation i hälsenor. Jag vill vinna testet för att få vetskap om hur svag/stark min kropp är. Min vilja lyssnar inte på vad min kropp säger, känner, mår och jag behöver coachning för att träna optimalt och utifrån min kropps fysiska förutsättningar. Tack!

 8. Hej!
  Jag och min tränings/tävlingskompis har samma mål som du och Erika i höst vilket gör att jag följer er resa med stort intresse. Ironman Kalmar, Laponia Triathlon och alla roliga swimruntävlingar som kommer att dyka upp under sommaren. Jag har gått kurs hos fantastiska Calle tidigare och vet att han kommer kunna peppa mig på precis rätt sätt. Skulle behöva all hjälp jag kan få för att bli mitt bästa jag till den 20 augusti 2016.

 9. Hej bästa Sofie!
  Jag vill verkligen jättegärna vinna!!!
  Med fem barn som har en massa aktiviteter är det inte så lätt att få till den egna träningen. Det blir allt för ofta en löprunda, det vill säga jag tränar på det jag är bra på. Jag känner att jag harvar runt i mellanmjölken land och att jag varken blir snabbare eller starkare. Jag skulle verkligen vilja få träna med en coach för att få struktur på min träning och hur jag ska tänka med pulsering och olika fokus. Jag vill tro att det fortfarande går att bli bättre, trots min ålder, så nästa år vill jag komma i mitt livs form! Jag vill både göra min första Ironman och delta i Åre Extreme Challenge, men jag inser att det blir svårt att klara av det utan hjälp!

 10. Jag heter Paulina, och är en 25-årig fysioterapeutstudent som börjat träna inför triathlon. För första gången har satt upp ett mål i min träning, som ger mig motivation till att utvecklas. Mitt drömmål är att genomföra en (i framtiden flera) IronMan. Till våren ska jag även cykla Vätternrundan med ett gäng, och vi ska försöka ta oss runt under 9 timmar. Att få genomföra ett konditionstest skulle ge mig en fördjupad bild av mitt utgångsläge: var jag befinner mig idag, vad jag behöver utveckla och vad som är mina styrkor. Jag skulle få en ökad förståelse för hur min kropp reagerar vid fysisk träning, hur jag ska planera min träning och hur jag ska få ut maximalt av träningen. Min inspiration har varit mestadels kvinnor, som tidigare aldrig tränat triathlon-grenar men som nu har fått uppleva fina stunder och träffat nya människor under sina äventyr.

 11. Hej Sofie!
  Vilken bra och fin tävling. Jag vill gärna få chansen att få proffsig hjälp att lägga upp min träning inför Ironman Kalmar 2016. Jag är inget proffs, jag är inte så snabb men tycker att även en trebarnsmamma kan vara värd lyxen att få hjälp med att bli en bättre version av sig själv. Det vore toppen inför mitt mål att klara Ironman Kalmar ett år efter att jag blivit mamma på nytt.

 12. Jag vill anmäla min make Andreas till tävlingen!

  För att han är den mest osjälviska människan jag mött! För att han alltid sätter sin familj i främsta rummet men alltför ofta glömmer sig själv och sina behov i tamburen.
  För att han är så jävla värd det – att få satsa på sig själv detta år inför Kalmar IM 2016, där han hoppas på en tid under 10 timmar.
  Jag vill så gärna att han får lyckas med det, för han är mannen i mitt liv, mitt hjärtas dynamo!

 13. Skulle älska att hata Calle 🙂
  Behöver bli bättre på framförallt cykelstyrka med uppstyrda test & intervaller, men framförallt någon med helhetssyn som kan hålla mig skadefri.
  I slutet av målrakan vill jag stå där med er och en lei runt halsen glad så man får skämmas !

 14. Åh, vore grymt kul att få göra testet och kunna förbättra mig till Kalmar Ironman! Komma vidare i träningen liksom ????

 15. För 1 år och 5 månader sedan hade jag all tid i världen att träna. Sen kom lilleman och jag blev småbarnsmorsa. Plötsligt ska jag inte bara simma, cykla och springa jag ska också hämta och lämna på dagis, bygga med klossar, laga mat och läsa god natt saga. Ja just det chefen ser mig gärna på jobbet typ 8 Tim per dag… För hade jag tid med hit och dit pass ostruktur och på känn det har jag inte längre. Jag skulle vilja vinna testerna för att få ett program som gör att jag vet att varje träningstimme är genomtänkt och tar mig närmare målet.

 16. Ojoj, jag vill ha en nystart. Har knappt tränat sen jag började plugga, börjar fläbba till mig och har grym lust att komma igång. Här behövs piska och hjälp i en och samma förpackning. Jag behöver professionell hjälp!

 17. Hej
  Jag skulle vilja vinna testet helt enkelt för att jag behöver hjälp med ett träningsprogram. Kör som det känns nu bara för att hålla igång!
  Mvh
  Magnus

 18. För att jag behöver desperat hjälp med (tränings)livet!
  Småbarnsmamma som tagit sig ur hetsätarträsket och skalat av 41 kg senaste året med hjälp av sund kostomläggning och en massa timmar på motionscykeln – landsvägsracer i somras. Återupptäckt glädjen i att röra på sig; var gammal orienterare/skidåkare i mitt “förra” liv. Hittills haft något av en smekmånad(er) eftersom det gått lätt att bli av med kilon – men nu då? Nu gäller det ju att ha en plan om man vill börja köra lopp – och då kommer Calle mycket väl till pass!

 19. Jag vill ändra min träning till ett seriöst upplägg där jag blir snabbare, starkare & mer effektiv i min träning. Jag skulle gå in i samarbetet helhjärtat o satsa järnet! Det vore så kul att se vilken skillnad det kommer att ge i form av tider, teknik & muskler.
  Carro

 20. Jag älskar träning och kommer vara världens bästa MMA-fighter om tio år. Jag gör allt i min makt för att min verklighet blir som jag vill ha den, och har överkommit mycket för att ta mig där jag är idag. Allting som hjälper mig under resans gång tas högst tacksamt emot. Just nu är jag lycklig nog att ha coachning inom alla områden utom just kondition – så att få hatälska Calle och få tydliga värden inom den aspekten vore guld värt för mig!

 21. Jag har haft det lite berg och dalbana de två sista säsongerna. Jag tränar en hel del men väldigt ostukturerat mer av att det blir det jag hinner trycka in mellan barnaktiviteter och mitt andra stora intresse som är latinsk dans.

  Förra året slutade efter ett bra träningsår med att jag var ute och sprang i skogen dagen innan julafton utan mobil. Det var dagen jag lärde mig att jag inte är odödlig.. 6km inne i skogen med pannlampa stukade jag till foten så illa att jag inte kunde stödja mig på den. Efter att ha väntat den tid som det brukar ta innan en stukning är springbar började jag misstänka en spricka eller liknande. Började här frysa och var väldigt irriterad på mig själv för att jag försatt mig i den här sitationen. Men jag lyckades iallafall ta mig hem 5 km genom att stödja mig på en gren samt att hoppa på ett ben. det tog över 1,5 timme. Julafton tillbringade jag på akuten men det var troligtvis bara ledband som var av. Men fot och fotleden var så stor som den kan bli. Lärdom: ta med mobil ut i skogen och berätta för folk att du är ute på konsiga platser.

  Detta gjorde att uppbyggnadsträningen nästan helt uteblev och att jag nästan tappade 2 månader av träning. Men trots detta lyckades jag ändå kämpa mig tillbaka. Den här säsongen har jag tränat genom att tävla. Dvs anmält mig till många tävlingar mest för att få ut bra träning av dem då jag iallafall inte har kunnat prestera som jag brukar. Bottennappet var Vansbro Triathlon där mina ben dog efter knappt 2 km löpning.. Den mentala kampen där var brutal och jag tror jag såg en pensionär med rullator sakta försvinna framför mig. MEN jag kom i mål!

  Tittade efter det i min träningsdagbok och insåg att jag i stort sett hade försummat löpningen och började här ta tag i den. Efter det fick jag till några ok 10 kilometerslopp för att avsluta med ett personligt rekord i Stockholm Halvmarathon. Träning ger faktiskt resultat! Förväntingarna var nu höga inför Lidingöloppet. Dagen innan Lidingöloppet insjuknar jag och går hem från jobbet. Har nästan 40 graders feber på kvällen. Det blev inget Lidingöloppet istället har jag fått lunginflammation och tillbringar 2 veckor i stort sett helt stillaliggande i soffan. På min första dag på jobbet så får jag vila mellan våningsplanen för att jag inte orkar på upp i trappor 2 våningar på en gång. Man tappar fort.

  Nu har jag sakta kommit igång med träningen igen. Jag har fortfarande rester kvar av lunginflammationen och ska på ytterligare en lungröntgen om 8 veckor. Men nu ska jag fan komma i form igen!

  Börjar mer och mer komma till insikt att jag inte riktigt får ut det jag har i kroppen och att jag behöver hjälp med att strukturera upp min träning. Samt få in alla nya träningspass som behövs inför mina nya hoppies som är multisport och kajak. 🙂

  Calle skulle nog vara optimal här både till att hjälpa mig för att se var jag är och för att hjälpa mig ta mig dit jag ska.

 22. I min ungdom var jag aktiv simmare, träningstiden låg på minst 15 h/vecka. När jag la av med simningen var jag så trött på tärning och strukturerade tärningsplaner att jag inte gjorde något på flera år. Jag blev ingen soffpotatis, vardagsmotionen har alltid funnits där, men svettpassen försvann och jag gick verkligen ner i intensitet. För ett par år sedan utmanade jag och en kompis oss på att börja springa, verkligen den värsta formen av träningen som jag visste, men en utmaning är ju alltid en utmaning så vi började spring/gå/lunka i elljusspåret. Efter ett tag fixade vi 5 kilometer, och jag anmälde mig till ett 10 kilometerslopp. Det är nog det roligaste loppet jag gjort, vilken boost det är att springa omgiven av en hejarklack i 10 kilometer. Sedan har jag velat ta på mig större utmaningar, Kalmar IM är min högsta drömutmaning. Jag har hittat tillbaka till simningen och njuter nu fullt av mina pass.

  Men de senaste två åren har jag haft återkommande problem med mina knän, så fort jag har rehabat och kommit tillbaka börjar det strula igen. Jag får inget flyt i löpningen och motivationen sjunker som en sten varje gång så hela träningscykeln blir avbruten när det händer. Jag skulle verkligen vilja hata lite på Calle om han kan hjälpa mig på vägen mot Kalmar. Då skulle jag verkligen svämma över av lycka!

 23. Jag skulle behöva hjälp och stöd att utveckla min träning, jag har under de senaste 4 åren börjat träna ordentligt igen efter en längre träningspaus. Jag har teknik och styrka men lyckas inte få upp farten, nu börjar jag nästan tröttna. Allt slit man lägger ner på framför allt löpningen, intervallpass / långpass och ändå lyckas jag bara förbättra mig med ynka 4 min på ett år – på Göteborgsvarvet. 2016 blir det tredje gången gilit och jag skulle verkligen vilja kunna göra mitt bästa och vara nöjd med min tid – en tid som kan motsvara min träningsmängd. Siktar även på min första HIM 2016, där den där jäkla halvmaran igen spelar roll.

 24. Hej Sofie!
  Den 5:e december 2012 skickade jag ett mejl till dig och bad om tips på racercykel då jag höll på med En Svensk Klassiker. Jag avslutade mejlet med “Riktigt taggad att komma igång nu med träningen, hemliga drömmen är Ironman om några år men vågar inte riktigt tänka på det för då kan jag inte sova för alla fjärilar i magen =) “. Genom din blogg föddes min tro på att jag också kunde. I augusti 2013 köpte jag en plats till Ironman i Köpenhamn och kunde knappt somna den kvällen. Tävlingen var bokad, efter år av att ha haft denna dröm! Kan andra kan jag var mitt nya mantra… Självklart följde många timmar träning.Jag gick ibland upp 5 på morgonen för att simma innan jobbet, joggade tvåmilsrundor på helgen och fick också med min fästman att anmäla sig. Vi tränade ihop, cyklade på våra fina racercyklar och peppade varandra. Jag har aldrig varit i så god form och jag mådde så bra i hela kroppen! Fantastisk känsla, det smittade ju av sig i vardagslivet också, att orka lyfta upp tunga väskor på högsta hyllan på tåget, bära hem tunga kassar mat från matbutiken utan besvär osv. Peppen var total! Men… Två och en halv vecka innan tävling, efter år av längtan och drömmen om att få höra “Emma you are an ironman” började jag känna mig lite underlig… Jag hade blivit gravid och därefter blev det tufft. Det blev ingen Ironman den gången, jag blev snabbt väldigt dålig under graviditeten och kräkte flera gånger om dagen fram till vecka 16 för att under resten av graviditeten vara fullkomligt utmattad och trött.. Från att ha tränat varje dag i princip, tränade jag inte på ett år. Orken fanns inte, kroppen var slut även om önskan och viljan var stark. Jag fick helt enkelt lyssna på kroppen. Men nu. Nu är Liv snart 8 månader och jag har sakta börjat träna igen. Jag skulle ÄLSKA att få vinna denna chans till en nystart! Jag är verkligen på ruta ett känns det som och längtar så till den där känslan av att min kropp är stark och uthållig. Jag tar gärna en knuff på vägen! Tack för ordet och jag önskar ett fantastiskt 2016!

 25. Hej Sofie!
  Oh My God vad jag skulle vilja vinna detta.. Men med skräckblandad förtjusning såklart haha. Har anmält mig till IM Kalmar 2016 vilket blir min första triathlon. Lite rädd men mest euroforisk, lycklig och peppad!
  Måtte det gå!
  Lycka till i din satsning mot Kalmar och Kona.
  Tjing!
  Maria

 26. Hej!

  Åh vad jag skulle vilja vinna den här möjligheten! Jag har varit skadedrabbad som liten pga överrörliga leder och kämpar enormt mycket för att bara hålla mig skadefri. Jag är triathlet som kämpar för att kunna tävla i längre distanser (har hittills kört olympisk distans som längst) och ska under 2016 samla in pengar och cykla till Paris(!) för Barncancerfonden med Team Rynkeby. Jag skulle VERKLIGEN behöva Carls hjälp för att förebygga och motverka skador inför vår stora resa till Paris.
  Med en skadebenägen kropp och överrörliga leder finns inget viktigare än att träna just i rätt position, med rätt belastning och på rätt nivå. Utan kunskap inom ämnet är det otroligt svårt att veta om man tränar för hårt eller inte – vilket har lett till olika skador under de senaste fem säsongerna. Detta testpaket är DRÖMMEN för mig!!!

  Tusen tack för en alltid lika fantastisk och inspirerande blogg!

 27. Hej!
  Är anmäld till Kalmar Ironman 2016. Njuter av resan som redan börjat. Njuter av att kunna träna precis så som jag vill träna.
  Är helt övertygad om att Carl skulle kunna göra min resa och mina dagar fram till Kalmar ännu bättre!

 28. Skulle bli den bästa julklappen. Jag har ett önskelopp jag skulle vilja kunna genomföra, en IM om två- tre år (fyller 50 då) Att få en status på vart man är, svagheter och styrkor, och ett bra upplägg mot målet skulle vara min väg dit. Bygga upp kroppen smart. Kör min andra klassiker i år och har en ok grundkondition att utgå ifrån. Bor ute på vischan och långt till att hitta klubbar och träningskompisar att få bra tips och upplägg av.Har en envishet och ett hårt pannben, så med rätt schema att utgå ifrån, skulle jag ge mej ut och stå där på startlinjen i Kalmar 2018/19, för att trött och lycklig passera mållinjen xantal timmar senare.

  Klart ni kommer E och du tar målrakan ihop mot Hawai. Lycka till och kör på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *