Sök
Stäng denna sökruta.

SOFIES KÄNSLA FÖR VATTEN

IMG_7354

Helgens Camp of Darkness blev inte 12 timmars simning för min del. Det blev tio bra timmar fördelat på fem pass. Mina axlar sa VILA så det gjorde jag.

Älskar den meditativa känslan som kommer efter några hundra meter simning. Saker jag tar med mig från helgen är att jag ska komma ihåg att färdas rakt fram när jag andas (min ena hand har ovanan att dra iväg åt sidan när jag gapar efter luft) och jag ska ta med mig höften BAAM vid varje drag. Små detaljer som gör skillnad.

Några av favoritövningarna den här helgen var när vi om och om malde bara benspark halva poolen och sedan vanligt frisim. Och när vi om och om igen skulle simma dubbeldrag (två drag med vänster arm innan du byter till höger) i mitten av bassägen och känna att vi ÄGER den här simningen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *