Sök
Stäng denna sökruta.

LÖPARFLICKAN

IMG_6949

Har sträckläst Löparflickan av Carrie Snyder. Bra bok! Marie räckte över den innan helgen och sa att hon tyckte den var intressant för att det inte finns många böcker om idrottskvinnor.

Den handlar om Aggie. Hon är 104 år gammal och bor på ett äldreboende, ensam, rullstolsburen och på väg att skrivas ut ur historien. En dag dyker ett ungt par upp som påstår sig vilja göra en dokumentär om Aggies idrottskarriär. Deras frågor tar henne tillbaka till uppväxten på kanadensiska landsbygden, till Rosebuds idrottsklubb för kvinnor och till de olympiska drömmarna. Men mest handlar det om känslan att du vill springa, springa, springa. Springa fort. Och hur det är att vara en kvinna som går sin egen väg.

Ber om ursäkt för bilden. Det är boken och mina (nu inte allt för fräscha) älsklingsskor. När jag snörde på dom imorse så insåg jag att sist dom var på mina fötter var när vi sprang dom sista metrarna under Ironman Barcelona.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”LÖPARFLICKAN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *