Sök
Stäng denna sökruta.

Mattias Ribbing podcast & min favoritprofessor

Har länge tänkt tipsa om Mattias Ribbing podcast –har lyssnat på varenda avsnitt. Han är minnesmästare och har lärt mig namnet på 1,5 miljoner svenskar på en kvart, han har lärt mig metoder för att komma ihåg saker, siffror och massor av annat.

När jag igår drog igång den senaste och hör Micael Dahlens röst så visste jag att det kan inte bli annat än bra. Micael är min favoritprofessor alla kategorier, alla dagar.
Älskar hans tre råd på slutet av podcasten

-> Följ ditt leende. Gör sånt som känns kul och spännande. När du har ett leende på läpparna när gör du någonting så är det ett sätt för din hjärna och ditt väsen att säga att det här är bra för dig.

-> Meningen med livet. Att leva ditt liv på ditt sätt, det kan du bidra med! Ingen annan kan leva just ditt liv. På det sättet bidrar du. Så lev ditt liv. På ditt sätt.

-> Använd hjärnan mer effektivt. Inse att hjärnan går att träna precis som du kan träna löpning eller på gymmet. Den bästa träningen är varierad. Du ska inte springa samma distans hela tiden, du ska inte lyfta samma vikter hela tiden. Tänk på olika sätt, ge dig olika utmaningar, olika tider på dygnet. Hjärnan blir bättre ju fler olika sätt du använder den på.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

HELA MITT LIV ÄR EN KRIS

Häromdagen fyllde jag år. Firade genom att cykla, kramas och äta citronmarängpaj. Förutom familjekramar så var dagens finaste när i en paus

Läs mer »

En reaktion på ”Mattias Ribbing podcast & min favoritprofessor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *