10 Comments

 1. Richard (rundtramp.se)
  8 October, 2015 @ 22:37

  Härligt Sofie! Du beskriver verkligen det där inre krigande längs banan bra.
  Grattis till ännu en Ironman! Njut av din off-season-månad.

  Reply

 2. Erika Rosenbaum
  9 October, 2015 @ 06:26

  Puss!! Du är så galet grym! Tack tack tack för mäktig resa! Sällskap i världsklass! ??????

  Reply

 3. Erika Rosenbaum
  9 October, 2015 @ 06:27

  De där frågetecken är hjärta, hjärta, hjärta 🙂

  Reply

 4. Clara Edvinsson
  9 October, 2015 @ 09:56

  Alltså Åh jag älskar att läsa racereports, speciellt dina. Stort Grattis till din elfte Ironman. Grymt!

  Reply

 5. Maggan
  9 October, 2015 @ 10:48

  Så jäkla coolt, är så sjukt glad för din skull och så impad av din
  urkraft! Keep on rocking, blir nästa 10 och Hawaii? ????
  Kram Maggan ????????????

  Reply

 6. Kicki
  9 October, 2015 @ 16:44

  GRATTIS till din 11:e Ironman!!! Som alltid riktigt trevlig läsning! Inga bortförklaringar eller konstaterande om “hade inte dagen”. Lite trött på dem och Dig hade det inte klätt i mina ögon. Glad jag gjorde min första IM i en ålder av 49 , helt utan tidfixering, hade en riktigt långsam tid men en fantastisk upplevelse och värsta partyruset som vilken fest som helst har svårt att slå. Det bästa med att “springa” ett maraton och att gå i mål med folk som genomför så långsamt, är att alla är så otroligt nöjda och lyckliga att ha klarat det. Ingen surar för att tiden inte blev som planerat eller att de inte hade dagen. Nu accepterar jag att tiden också blir långsammare med stigande ålder för mig. Med en träningsmängd som är hållbar år efter år och gör mig kapabel att årligen genomföra en IM eller en halv, om så långsamt, kombinerat med jobb och familj, så ska jag se på mig själv som lyckligt lottad och vara stolt!!! Heja, heja IM kvinnor 70+, som har hållt ut och accepterat allt långsammare tider med åren. För mig är du en förebild och jag tror och hoppas att både du och jag kör IM F70+ 🙂

  Reply

 7. 91an
  9 October, 2015 @ 18:48

  Otroligt roligt att läsa, Sofie!

  Vilken kanonprestation! (Igen 🙂

  Grattis!

  Du taggar mig verkligen att komma ut och köra triathlon.

  Kom och hälsa på oss i vårt nyköpta “Pettson och Findus-hus” i Gottsunda! (Hagbyvägen 8). Vi flyttar dit om ca en månad! Vid en badsjö! Jag kommer att ha en egen triathlon-bana! Kom och inspektera!

  Stora kramar!

  91

  Reply

 8. Helen nordhall
  9 October, 2015 @ 18:58

  Sofie! Alltid lika roligt och rörande att läsa dina skildringar. Tack för det och grattis till ytterligare en Ironman! Fantastiskt bra gjort, är så himla imponerad. Kram!

  Reply

 9. Catharina Klavberg
  12 October, 2015 @ 21:13

  Gjorde min första IM och blev så glad när du satt och bytte till löparskorna när jag kom in i tältet. Du har inspirerat mig och jag har läst alla dina raceberättelser och fick en extra kick av att se dig och tänkte att kan du så kan jag.
  Tack för alla tipps och berättelser.

  Måste bara tillägga att dina cykelkläder du har designat är så snygga och undrar om dom går att få tag i?

  Reply

 10. Anders Örbom
  2 October, 2021 @ 09:24

  Hej Sofie!
  Är i Barcelona för IM och läste precis din blog från 2015 här, väldigt inspirerande att läsa. Jag tar med dina tips imorgon om positivt tänkande.

  Vi ses
  /Anders

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.