Sök
Stäng denna sökruta.

DREAM COMING TRUE

Bike_Kurbits_Vgi_150726_136

Känslan. Känslan när du har en dröm. En dröm som går i uppfyllelse. Jag har i många år drömt om att designa sportkläder så när jag fick frågan om jag kunde tänka mig göra ett cykelkit så svarade jag såklart snabbt ja.

Från början skulle jag göra ett kit till mig själv. Men när jag visade mina skisser så frågade jag om jag kunde få trycka upp tio exemplar. Min ide var att göra en ren och enkel  cykeltröja och byxa men keps och armvärmare i fyra olika färger.

Och nu finns dom på riktigt. Så otroligt härlig känsla att se mina kläder cykla omkring på personer jag gillar. För just nu finns det bara ett fåtal exemplar så jag vet exakt vilka som äger ett kit. Min dröm har såklart hela tiden varit att Craft ska förstå hur snygga dom är så dom vill skriva ett designavtal med mig och börja sälja dom.

I mitt skissblock finns redan kollektionen för löparkurbits, triathlonkurbits och hundra andra idéer. Men just nu är jag tacksam. Tacksam som tusan över att min dröm är uppfylld. Älskar den känslan! Och älskar, älskar, älskar att se mina kläder bli använda och skitiga!

För att se kläderna på Henrik Öijer klicka här. För att se Lina som älskar rosa klicka här. Elna Dahlstrand skitar ner sina här. Syster yster i sitt blå kit hittar du på bild här. Anders vann ett kit via Bicycling och valde det blåa kitet. Och Niklas poserar i sitt röda här. 

Känner du att du bara MÅSTE ha ett kit så är det den här tävlingen du ska se till att vinna. Det finns ett dam och ett herrkit som väntar på varsin ägare. 

Bilden på mig har Hans Berggren tagit. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Min mentor Göran

Säg hej till min mentor Göran. Han ifrågasätter och uppmuntrar men framförallt så diskuterar vi. Med drygt 20 år mer erfarenhet än mig kommer han med infallsvinklar jag inte tänkt på.

Läs mer »

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

4 reaktioner på ”DREAM COMING TRUE

  1. De är så himla snygga! Hoppas på vinst på Cykla såklart, men också på att de kommer börja säljas om jag inte vinner! Häftigt att kunna uppfylla drömmar sådär också.

  2. Jag vill ha! Har tävlat båda gångerna men vill minst lika gärna betala för dem, för ja, blir det möjligt så betyder det ju att din dröm gått i uppfyllelse x 2. Kom igen nu Craft och gör det möjligt. Med tanke på det gensvar kläderna fått i sociala medier så hoppas jag att köp snart är möjligt. Heja Sofie och heja Craft!

  3. Har missat tävlingen så jag kan bara hålla med övriga,
    Kom igen Craft! Vi är många som vill köpa.
    / Christin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *