Sök
Stäng denna sökruta.

ORIENTERING

150726_Naturpasset0003Nygammal kärlek. Orientering. Har hört talas om Naturpasset men inte tagit in storheten  förrän nu. Började uppe i norr, i Skaulo kan man köra cykelorientering eller så springer man i skogen.

Barnen och jag tog några cykelorienteringskontroller i juni. När vi var uppe förra veckan köpte vi löparkartan och sprang ut i skogen. Först plockade jag och barnen några kontroller och dagen efter drog bror, Jonna och jag till skogs.150726_Naturpasset0009150726_Naturpasset0000Idag lekte jag i skogen med familjen Kjellnäs. Min orienteringsguru Ola höll lite kurs med barnen och jag skrattade när jag sprang bakom våra 8-åringar och hörde “här är det höjdkurvor, massor av höjdkurvor men var är det där stupet och den där kontrollen egentligen?”

Efter några kontroller badade vi och åt glass. Naturpasset. Vilken grej. Rekommenderas! Det finns på massor av platser, bara köp en karta och dra ut i skogen!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *