Sök
Stäng denna sökruta.

YOGA: HEJHEJHÖFTER

150716_AnnaKyoga0050

Drömdag. Att äta långfrukost med familjen och sedan cykla ner till havet och yoga med Anna. Vi var ett litet gäng som Anna guidade. Ljuvligt. Nästan för bra för att vara på rikt.

Efteråt bad jag henne visa sina favoritpositioner för att få rörligare höfter. Förutom det självklara som bättre sexliv och snyggare dansmoves så är det bra med rörliga höfter för att springa snabbare. Bland mycket annat.

Antigen skriver jag långa beskrivningar och så kommer jag aldrig publicera det här inlägget eller så visar jag bilderna och litar på att du är en klok läsare som själv känner efter, testar att flytta foten lite hit, lite dit och runt en bit. Det får kännas som en djup massage men det ska aldrig gå över gränsen till att göra ont. 150716_AnnaKyoga0022 Favorit som direkt berättar för mig hur stel jag är. Duvan, ibland kallad löparstretch. Vi jobbade först i rörelse, alltså gick upp och ner och runt med överkroppen för att till sist stanna några andetag med händerna framför huvudet. 150716_AnnaKyoga0045  Vill du sträcka ut framsidan direkt efter så försök få tag på den bakre foten. Aaaaandassss… 150716_AnnaKyoga0060

En riktigt favoritövning som sträcker ut höften och bröstryggen samtidigt. Love it!

150716_AnnaKyoga0079

Vi gjorde en skön sekvens som startade med positionen ovan som sträcker ut höften skönt, gick över till den nedan som är grym för att säga hejhej baksidan.
Gjorde den 6-10 gånger innan vi gick över på den längst ner. 150716_AnnaKyoga0077

150716_AnnaKyoga0066

Lirka och lek med knäet. Tryck ut det åt sidan och känn efter var det känns mycket, lite, inte alls …

Hoppas du hittar någon position som ger dig en ahhhh-känsla. Jag säger bara Anna, tusen tack!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *