Sök
Stäng denna sökruta.

VINN CYKELKURBITS!

Bike_Abisko_150621_116Ny chans att vinna mina cykelkläder! I samarbete med Cykla.se så tävlar jag ut ett herr och ett damkit. Allt du behöver göra är att klicka här – och tipsa om din bästa turistrunda. Det kan vara en enslig och backig Norrländsk landsvägstur, en platt kuststräcka med konstant medvind , eller varför inte en MTB-stig med extra mycket lera?

Så klicka här och tipsa mig om din bästaste cykelrunda!
Bike_Abisko_150621_343    Foto: Hans Berggren

Vinnarna är utsedda. Läs mer här! Grattis Lena Isgren och Rolf Grödors.—

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Min mentor Göran

Säg hej till min mentor Göran. Han ifrågasätter och uppmuntrar men framförallt så diskuterar vi. Med drygt 20 år mer erfarenhet än mig kommer han med infallsvinklar jag inte tänkt på.

Läs mer »

Svenska brukshundklubben

Målgrupp människa & hund i allt från typsnittsval till mässkoncept.
Plan: Användbart och nutida men samtidigt långsiktigt och hållbart. 
Härligt teamwork med Cajsa Rännar. Tog fram nytt typsnitt, nya trycksaker och en helt ny mässmonter för Svenska Brukshundsklubben.

Läs mer »

6 reaktioner på ”VINN CYKELKURBITS!

  1. Att cykla från Trosa till Järna, Åbynäs, och slänga sig i badet för att sen cykla tillbaka är fint 🙂
    Ha en fortsatt härlig sommar !

  2. Att ta sig från Faluns innerstad upp mot skidområdet Lugnet, där det nyligen genomfördes ett skid-vm, och därefter trampa över höjderna med fantastiska vyer är lika jobbigt som skönt för själen. Trampa vidare över skuggarvet ut mot Carl Larssons vackra Sundborn, kanske ett snabbstopp i konstateljen för vätska? Trampa vidare över stora Karlbo och ut på Svärdsjövägen. Sväng av mot Holms kvarn och åk via Hosjö längs med sjön Runn in mot Falun. En vacker omväxlande cykeltur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *