Sök
Stäng denna sökruta.

KAFFEREP OM RÖVKRÄM OCH BLÖJBYXOR

150530_WOA0133

Jag gillar att skapa glada dagar jag kommer ihåg resten av mitt liv. Fredagens cykeltur mot Tännforsen kommer jag aldrig att glömma. Och tack vare Sara så kom jag ända fram på lördag. Tännforsen. Sveriges största vattenfall.

Jag kommer också komma ihåg dagen för att jag fick prata cykel med Träningsglädje talks! Vill du tjuvlyssna på vårt samtal så klickar du här. Det handlar om allt från rövkräm till vad jag tycker om cykelbanor, sadlar och att ordet blöjbralla är förbjudet. Jag hann också säga att jag tycker att triathleter överlag är värdelösa på att cykla i klunga (tillsammans med andra) men har så stora egon att dom sällan inser det.

Lite så. Ta det för vad det är. Ett samtal mellan mig och Sara. Om cykling. Hoppas du gillar.

150509_bogesund13

Lite länkar till saker vi pratar om:
Vi pratade om att det ofta känns som ett stort steg att köpa sin första cykel, om du funderar på det så hittar du några bra tips här. För att få hjälp med storleken, kika här! När den väl är köpt så skulle jag läsa det här. Innan du rullar ut på vägen kan du skumma det här.
Vi pratade om att jag fick hjälp att bygga min första landsvägscykel av min cykelguru Jonas, det var också bland annat han som sa att mest prestanda och bäst komponenter (det vill säga cykeldelar) får du om du köper en Canyon. Jag tycker det är svårslaget att du kan få en löjligt bra cykel till ett bra pris, OCH skulle det vara något så finns värsta bästa Gurra i Bålsta. Det han inte vet om cyklar är inte värt att veta.
Och nej, jag får inte pengar av Canyon för att skriva det – det är nog svårt att missa att jag älskar, älskar, älskar mina Tyskar plus att jag blir tokig när man frågar människor vad som är en bra cykel för att börja cykla så får man ett luddigt svar om “det beror påååååå”. Ett rakt svar från mig är om du ska köpa din första landsvägshoj så läs på och köp en på Blocket eller så tar du den enkla vägen och köper typ den här.

150410_sacalobra0037
Vi pratar om rövkräm. Den ekologiska jag nämner hittar du här. Vi hann också med Mallorca. Och mitt värsta och bästa cykelminne, det vill säga Norseman.

Så. Ta på dig lurarna och häng med på kafferep i Tännforsen.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”KAFFEREP OM RÖVKRÄM OCH BLÖJBYXOR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *