Sök
Stäng denna sökruta.

CYKLING BLAND RENAR OCH VATTENFALL

150529_WOÅ0005 kopiera

Workout Åre. Alltid en bra helg. När vi kom i fredags regnade det men när Jessica frågade om jag vill cykla så finns det inget annat svar än ja.

Vi fick till några härliga men helt knäppt blöta och kalla timmar ihop. 150529_WOÅ0023

Den coola bilden.   150529_WOÅ0025Den sanna bilden.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”CYKLING BLAND RENAR OCH VATTENFALL

  1. tack för att jag fick dra med dig till Tännforsen, och tack för att jag fick stjäla några instabilder trots att jag inte frågat. och tack för att jag fick snacka cykel!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *